Det skal være en god oplevelse af få en sund krop

11. oktober 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Solo Fitness er meget mere en stramme balder og store overarme

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Et af byens højeste dørtrin er det vi skal over, når vi første gang træder ind i fitnesscentret.
Vi kommer med en forventning om at få det bedre med vores krop, at smide nogle overflødige kilo, få større muskler og en bedre kondition. Det er mange ting på én gang, så der er risiko for, at vi stiller for store forventninger til os selv. Men det behøver langt fra at være sådan. Først og fremmest handler det om, at være i balance og have det godt med sig selv.

 

Det hele menneske
I 20 år har Lars Christoffersen beskæftiget sig indenfor fitnessbranchen. Han har været med til at starte flere centre op både i og udenfor Svendborg, og i dag er han manden bag rorpinden i Solo Fitness i Midtbyhallen på Johannes Jørgensensvej. Et hus som rummer meget mere end store overarme og stramme balder.
– Jeg er meget bevidst om, at min målgruppe er de mennesker vi går blandt til daglig. Mennesker som du og jeg. Alle er vi forskellige med indvividuelle behov. Jeg ser derfor på det hele menneske – både udenpå og indeni, siger Lars Christoffersen, som har en målsætning der rækker længere og favner bredere end blot at bøje armen x antal gange med øget vægt.
– Når vi holder os i form, så har vi det også bedre med os selv. Og skulle vi være så uheldige at pådrage os en skade af den ene eller anden form, så er det vigtigt, at man naturligvis får den rette behandling – og at man efterfølgende får trænet og opbygget de muskelgrupper, som kan styrke ens krop, og således reducerer risikoen for en skade igen, forklarer Lars Christoffersen.

Solo Sundhed
Lars Christoffersen har en vision om at bygge bro mellem de offentlige genoptræningsforløb for mennesker med eksempelvis knæ eller hofteskader. Det gør han ved, at give mulighed for efterfølgende at holde kroppen i vedvarende form. Derfor har han sammen med Solo Fitness’ egne fysioterapeauter etableret en fysioterapeautisk holdtræning, med test og screening af den enkelte hver 3. måned, så man er sikker på, at få den helt rigtige træning og professionelle hjælp. Solo Sundhed, hedder det, og det foregår bla. i samarbejde med det nye Sundhedshus i Svendborg. Man kan tilkøbe forløbet på ens medlemskab af Solo Fitness, med mulighed for at søge tilskud fra Sygesikringen Danmark.
– Vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, som kan give den helt optimale vejledning til den enkelte. Og så har huset netop fået fysioterapeaut René Søsborg ind med sin egen praksis. Det giver os endnu flere muligheder i at kunne samarbejde og bygge bro mellem Solo Fitness’ nuværende fysioterapeaut Marie Svendsen og de øvrige spidskompetencer vi har tilknyttet med en massør, akupunktør, diatist og psykoterapeaut, forklarer Lars Christoffersen som er af den helt klare overbevisning, at det handler om at skabe gode oplevelser for de som kommer i huset.

- Vi vil gerne have at folk kommer igen, så derfor gør vi en dyd ud af at alle skal have en god oplevelse ud af at komme her. Det gør vi blandt andet ved at sikre alle en bred faglighed fra personalet og hjælp til lige netop det, som passer til den enkelte, siger Lars Christoffersen.
mitsvendborg.dk sætter i de kommende udgivelser fokus på krop og sundhed i et samarbejde med Solo Fitness i Svendborg. Næste gang kan du læse om hvordan du styrker motivationen til at holde din krop i god form, sætter din egen personlige målsætning, og hvilke redskaber du kan bruge i hverdagen – også udenfor fitnesscentret.

solofitness.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php