Vandtæt virksomhed med glimt i øjet

3. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Ligesom vi tager vandtætte støvler og tøj på, for at beskytte vores krop mod vind og vejr, så er det en rigtig god idé med samme tankesæt, når det handler om bilen. Regn og sne pisker direkte op i undervognen, ind i huller og åbninger, og inden vi kan nå at sige TekTrol, så er rusten sat ind.
Lars Juel Hansen har specialiseret sig i undervognsbehandling og driver TekTrol Anti Rust Svendborg på Nordre Ringvej 123. Siden 1990 har han opbygget en erfaring indenfor rust- og undervognsbeskyttelse og har i dag en af Danmarks bedst indrettede rustbeskyttelsesanlæg. Så din bil er i helt trygge hænder hos Lars Juel Hansen.

 

Rustbeskyttelse i mindst fire år
Det er ikke kun rustbeskyttelse de er gode til hos TekTrol i Svendborg. I receptionen bliver jeg taget særdeles smilende imod af Lars Juel Hansen’s hustru Ann Mette, som sammen med sin mand og fire ansatte udgør virksomheden. Og det med smil og god service-attitude er tydeligvis et varemærke for TekTrol i Svendborg. I hvert fald kommer kunderne igen, når bilen skal have en kærlig hånd til det våde klima.
– Vi undervognsbehandler hele året – ikke kun her i efteråret op til vinteren, hvor der ganske vist er rigtig travlt på værkstedet. Så det er en god idé at booke i god tid, siger Lars Juel Hansen og tilføjer, at man naturligvis har mulighed for en lånebil i de to dage det tager for en undervognsbehandling.
En undervognsbehandling med TekTrol skiller sig ud fra mange af de andre rustbeskyttelsesprodukter. Der går nemlig minimum fire år imellem, at bilen skal en tur forbi værkstedet på Nordre Ringvej, hvor behandling med andre produkter kun holder mellem to og tre år.
– TekTrol er et olie og voks produkt, som gør, at det aldrig tørrer helt ind, men hele tiden holder en fugtighed og elasticitet. Tørrer rustbeskyttelsen i undervognen ind, så er der risiko for en krakelering, og er der revner, så kan vandet også trænge ind. Det sker ikke med TekTrol, forklarer Lars Juel Hansen som også klargøre bilen med vask og kraftig tørring inden selve undervognsbehandlingen.
– Vi har et virkelig effektivt tørreanlæg, som sikrer, at bilen er helt tør i undervognen inden behandlingen. Så afmonterer vi alle inderskærme mv. og tager en video både før og efter undervognsbehandlingen. Kunden får så tilsendt links til begge videoer, som dokumentation på, at vi har haft tingene afmonteret, og dermed har været inde i alle kroge. Det synes vores kunder rigtig godt om. Vi sælger tillid og godt håndværk, og skal til enhver tid kunne se vores kunder i øjnene – selvom vi jo desværre kun ser dem hver fjerde år, smiler Lars Juel Hansen.

tektrolsvendborg.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php