Meget mere MIT til hele Fyn

3. november 2017


Download mitsvendborg.dk – MAGASIN, nov

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør, mitsvendborg.dk

 

 

Det kræver sit, at holde sig opdateret med naboens billedserie fra skiferien, hvor mange kolbøtter lille Emma på tre kan slå i dag i forhold til i sidste uge, hvor uduelige samtlige Christiansborg politikere er – og hvor bedrevidende alle vi andre er, og – ikke mindst hvor berigende det må være, at kunne dele med alle ’vennerne’, at man skal have hakkebøf med bløde løg og surt til middag.
Facebook er blevet vor tids lejrbål, som vi stirrer ind i, når vi kobler af. Tommelfingeren suser gennem informationsstrømmen, stopper af og til op – sender et like, for straks at haste videre. Vi når aldrig at fordybe os i indholdet. En sjælden gang måske, når vi følger et link ud af Facebook og ind på et nyhedssite med indhold af en anden karakter. Men sporet ender tit blindt, da vi ofte støder ind i betalingsautomater for godt journalistisk arbejde.
Kvalitet koster som bekendt penge og ligesom alt andet godt udført arbejde, betaler man naturligvis for det. Enhver kan klippe nyheder og gode historier, som er betalt af andre.
Fred være med det – vi bliver jo alle klogere af den verden vi lever i!

mitsvendborg.dk har siden 2007 – og inden nogen af os kendte til Facebook – bragt gode journalistiske historier med kant til svendborgenserne om svendborgenserne – gratis.

Nu ruller vi konceptet ud på hele Fyn med helt nye MIT-magasiner foreløbig på Langeland, i Nyborg, Fåborg og Ringe. Samme flotte papirkvalitet, samme langtidsholdbarhed og samme positive tilgang til læsere og annoncører, som vi gør det i Svendborg.
Vi binder Fyn tættere sammen med de nye MIT-magasiner. Og som altid sikrer vi krydsfeltet mellem indholdet i det trykte magasin og på nettet, som således også deles på Facebook – uanset hvilken by på Fyn vi udgiver i. Og takket være vores gode loyale annoncører, garanterer vi fortsat den høje kvalitet hele vejen igennem – ganske gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php