Hovedstadens yngre jazzhelte gæster Svendborg

6. november 2017

Tangentspilleren Morten McCoy kan opleves sammen med sin Sextet, når Giant Steps kalder til koncert torsdag aften d. 9. november.
www.giantsteps.dk

 

Den kreative og talentfulde Morten McCoy Sextet og er på plakaten i Giant Steps

 

I de her år strømmer en række nye talenter ud på den københavnske jazzscene, og ved en  koncert torsdag d. 9 . november kl. 20 på Arne B sætter Giant Steps spot på nogle af de største. Det er tangentspilleren og komponisten Morten McCoy, der i forbindelse med sit nye udspil har samlet aftenens yngre jazzhelte og med en overordentlig vellykket debut i foråret i Jazzhus Montmartre i København, bliver der noget at glæde sig til.

 

Inspireret af ånden, nødvendigheden og seriøsiteten tager McCoy’s kompositioner udgangspunkt i den dybe modal-jazz fra 60’erne, udviklet af koryfæer som Miles Davis og John Coltrane. Modal-jazzen har han allerede dyrket flittigt i parløb med bassisten Jonathan Bremer, der også er en del af dette hold. Et samarbejde som fik masser af rosende ord med på vejen, da duoen lancerede deres helt eget forfinede og tidløse udtryk med smukke, enkle og meditative melodier. Morten McCoy har taget endnu et skridt i den retning, men nu med en udvidet konstellation, og hvor det rytmiske er mere i fokus.

Jazzen er bestemt ikke døende. Så langt fra – den sprællever, spirer og gror i bedste velgående.

 

Holdet består desuden af Johannes Wamberg: guitar, Søren Høst: sax, Laurits Qwist Bilén: trombone og Andreas Fryland: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php