Mobilt mobilværksted gør dig hurtigt køreklar igen

6. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

78% af verdens befolkning har i dag en smartphone. Den er blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Undersøgelser viser desværre, at omkring 33% af os enten ødelægger eller mister vores mobil. Og så er vi jo nærmest amputeret!
Når glasset bliver knust på mobilen, eller betjeningsknappen pludselig opfører sig underligt, så koster det os både tid og penge. Vi skal først indlevere den hos en reparatør, som måske ovenikøbet er nødt til at sende den videre, og det betyder, at vi skal undvære mobilen. Det kan selvfølgelig for nogen være et luksusproblem, men for virksomheder der er afhængige af, at kommunikationsværktøjerne er i orden, kan det være et noget større problem at skulle bruge tid på at få repareret mobilen.

Specialiseret i Apple produkter
Andreas Ottosen er en ung iværksætter fra Svendborg. Han har købt en ny lukket kassevogn og installeret et moderne værksted indeni den. Her er både et arbejdsbord, reolsystemer med reservedele og alt det som skal bruges til at få din ødelagte smartphone hurtigt på benene igen. Virksomheden hedder PhoneGO.dk og er i sin enkelthed et mobilt mobilværksted.
– Jeg tilbyder virksomheder at komme til dem, når mobilen går i stykker. Eksempelvis direkte ud på byggepladsen, hvor håndværkeren har smadret glasset på mobilen, og reparerer den i frokostpausen. Det sparer tid og således penge for virksomheden, siger Andreas Ottosen som kører ud på hele Fyn uden beregning.
– Kunden betaler kun for at få repareret produktet – kørslen er med i prisen.

Lynhurtig service
Det er ikke kun hardware skader af smartphones man kan få repareret hos PhoneGO.dk. Også tablets og computere kan laves, hvis uheldet er ude. Dog er det Apple produkter som Andreas Ottosen har specialiseret sig i og har specialværktøjer og reservedele til.
– Rigtig mange af os bruger iPhones, så det har jeg gjort til min niche at reparerer. Dog laver jeg gerne særaftaler med virksomheder som bruger andre enheder. Jeg vil således have reservedele i bilen til det også, lyder det fra Andreas Ottosen som har fået sin Mercedes Vito indrettet som certificeret værksted.
– Reparationer tager typisk 30 minutter, hvilket tilgodeser den travle kunde, som skal bruge en øjeblikkelig løsning. Vi benytter udelukkende originale reservedele ved såvel erhvervs som private kunder – og giver naturligvis altid 24 måneders garanti på reservedele, smiler Andreas Ottosen.
Læs mere på phonego.dk, hvor du også kan booke tid for reparation af din Apple enhed, eller kontakt Andreas Ottosen direkte på tlf. 22712271

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php