SOLO fitness app gør det hele lidt sjovere

8. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

De fleste af os ved godt, hvad det vil sige, at skulle leve op til vores egne forventninger i at leve sundt og være i god form. Den største udfordring er i virkeligheden at fastholde motivationen. Jeg er ikke anderledes end naboen, som også gerne vil holde sig i form, og ligesom jeg gerne puttede en 20’er i en velværeautomat for at få en sund krop, hvis man kunne det uden at skulle holde dampen og motivationen oppe konstant.
Virkeligheden er en anden. En sund krop kommer ikke bare af sig selv. Det kræver en personlig indsats. Men faktisk skal der ganske få ting til i en travl hverdag, hvis man ønsker at fastholde motivationen og finde en god fast rytme i det motions/træningsprogram som passer til en.

Sæt realistiske mål
Det er blot 20% af befolkningen som har den konstante motivation til at holde sig i form. 60% har den periodisk og 20% har den overhovedet ikke. Det er altså helt normalt ikke at være 100% motiveret hele tiden. Men det er samtidig vigtigt at være realistisk i forhold til sin personlige målsætning. Det tjener intet formål at gå og have dårlig samvittighed overfor sig selv.
– Man skal sætte sin egen realistiske målsætning som passer ind i ens hverdag. Og det kan være meget individuelt fra person til person. Arbejde og familieliv skal kunne fungere sammen med ens træningsform. Det er en rigtig god idé at lave en aftale med en god ven om fælles træning. Det kan både være at gå, cykle eller løbe sammen, og det kan være at mødes på aftalte dage i træningscentret. På den måde fastholdes motivationen, siger Lars Christoffersen som driver SOLO fitness i Midtbyhallen på Johannes Jørgensensvej.
SOLO fitness arbejder målrettet på at se på ’det hele menneske’. Udover at være et træningscenter med topmoderne træningsmaskiner til såvel muskelopbygning og kredsløbstræning, er det Lars Christoffersens mission, at tilbyde meget individuelle træningsforløb.
– Det første jeg gør, når du kommer her første gang, er at spørge ind til dine mål, og hvad du forestiller dig er realistisk. Har du sat barren for højt fra starten, så er sandsynligheden for at du hurtigt mister motivationen ret stor. Det vil vi gerne forhindre sker, så derfor har vi bla. fået udviklet en helt ny SOLO fitness app, som giver den enkelte nogle rigtig gode værktøjer til at få mest muligt ud af sin træning, fortæller Lars Christoffersen.

App’en hjælper dig på vej
SOLO fitness app’en henter man til sin smartphone, og så er man koblet på en lang række brugbare funktioner. For eksempel måler den og tracker dine ’moves’ over hele dagen med en indbygget GPS – dvs. alt bevægelse af din krop, så du på kurver kan følge, hvor meget du bevæger dig. Du kan vælge træningsprogrammer, som du vil træne efter i dag, og som guider dig gennem træningen step for step. Den har virtuel coaching, videoer, og så kan du dyste mod andre af SOLO fitness brugere og bestige ranglisten over centrets bedste udøvere.
Man kobler sin smartphone direkte til centrets Technogym udstyr gennem app’en med Bluetooth, NFC eller QR koder. Dit træningsprogram og arkiv kommer frem på udstyret, og dine resultater bliver automatisk overført til din personlige mywellness-konto. På den måde motiveres man til at forbedre sine resultater – og det hele bliver lidt sjovere.
– Fysisk velvære giver automatisk mental velvære, så i stedet for den evige jagt på at smide de her 2-3 kilo, så bliver man langt bedre til at se overordnet på, hvordan man har det med sin krop, siger Lars Christoffersen.

I næste udgivelse kan du læse om, hvordan vi bliver bedre til at acceptere, at vi ikke hele livet kan være i topform. Hvordan vi ser, alt vi gør, som en helhed, og hvorfor det giver bedst balance at være på midten – her hvor man har det godt med sig selv.

 

solofitness.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php