Har du nogensinde prøvet det her på teenageværelset?

14. november 2017

 

AF TRINE LØNFELDT

 

Hjemme hos dig kan jeg forestille mig, at der et rum til hver sit formål? I køkkenet laves mad, på badeværelset vaskes kroppen, i soveværelset sover du og i stuen er fjernsynet tændt. På teenageværelset, til gengæld, laves lektier, soves, spises, snakkes, ses tv, høres musik, kysses, sættes håret, drikkes te (og breezer!), sendes beskeder og snap og meget meget mere! Her emmer af god energi og til tider sundhedsskadelige luftpartikler. Og store bunker (vaske)tøj! Måske kender du sådan et teenageværelse?

 

Uanset hvordan der ser ud, og hvad der sker af aktiviteter på værelset, har din teenager med garanti ikke prøvet det her før! Nemlig at ligge i sengen eller sidde på stolen i 1 times tid og fordybe sig med en coach, der ikke sidder i værelset? “Hvad mener du”, tænker du måske? Jo, teenageværelset er nemlig det oplagte sted til at skabe rum for 1:1 online coaching-samtaler, som foregår via skype eller pr. telefon. Forudsætninger er blot en online forbindelse, åbenhed og nærvær samt en muligheden for at kunne være uforstyrret 1 times tid.

 

Det gode ved at være hjemme i trygge omgivelser med al det kendte er, at det kan være lettere at modtage spørgsmål fra mig som coach. At give sig hen til en voksen fortrolig, som ikke er mor, far, læreren eller studievejlederen kræver mental bevægelse ud af den trygge komfortzone. Det skridt kan for nogen være lettere, hvis det eneste, der skal gøres er at have modet til at sige: “Hej”, når der ringes op.

 

En anden fordel kan være, at de udfordringer din teenager kæmper med kan være rare at snakke om, når det blot er ører og mund, der bruges. Når vi ikke sidder face-to-face (og skal se ud på en bestemt måde!) kan øjnene koble fra. Det giver ro og følelsen af at kunne slappe heeeeelt af! Måske i hyggesokker og nattøj. Og så bliver der plads til alle drømmene for livet.

 

Nå, men hvordan får du så afprøvet denne ting på teenageværelset? Det vil jeg straks fortælle dig. Du booker en gratis og uforpligtende opstartssamtale, som varer 15-20 minutter. Her kan du afprøve om 1:1 online coaching-samtaler er noget for dig? Du klikker dig ind på min hjemmeside www.trinelønfeldt.dk og skriver en besked til mig. Jeg arbejder med tavshedspligt, så du kan være sikker på min tillid og fortrolighed.

 

Er du blevet nysgerrig efter at se om dit teenageværelse kan bruges til dette, så har du heldigvis et frit valg til at tage action på muligheden. Al det bedste herfra min stue. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php