Julekoncert med højt humør og tid til refleksion

28. november 2017

Stig Rossen og Thomas Cleve Gustavsen afholder Julekoncert i Svendborg for 18. gang.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Der er nogen som siger, at julen ikke rigtig er kommet førend Stig Rossen har været og give julekoncert. I år er heldigvis ingen undtagelse. Søndag den 10.december kl.16 kommer Stig Rossen og sit orkester og kor således til Svendborg Idrætscenter og giver julekoncert. I år også med gæstesolisten, Nanna Rossen, som er med på hele turneen og synger to solosange og en række duetter med Stig Rossen.
– Man skal virkelig glæde sig til at opleve Nanna. Hun har en helt formidabel stemme, og det var derfor helt naturligt, udover duetterne sammen med mig, at lade hende synge en af de nykomponerede sange til koncerterne, siger Stig Rossen og deler roser ud til niecen Nanna Rossen.

 

Ægte julestemning
Det er 23. år i træk at Stig Rossen skal ud på sin meget populære juleturné, og 18. gang at turneen også bringer ham til Svendborg. Som altid er der lagt op til et par hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”,  Stigs egen personlige favorit, inden hele salen traditionen tro rejser sig og synger julen ind i ”Dejlig er jorden”.
– Der bliver som sædvanlig lagt op til en fantastisk hyggelig og stemningsfuld eftermiddag med højt humør og tid til refleksion, garanterer koncertarrangør Thomas Cleve Gustavsen fra LiveConcept.dk, som i alle 18 år har arrangeret Julekoncert i Svendborg med Stig Rossen.

 

Samarbejde blev til venskab
Det er ikke tilfældigt at det lige præcis er Thomas Cleve Gustavsen som arrangerer Julekoncert med Stig Rossen i Svendborg. I mere end 25 år har de to haft et tæt samarbejde som gennem årene også har udviklet sig til et venskab.
– Jeg mødte Stig første gang til en koncert i Haderslev, hvor han sang med Sønderjyllands Symfoniorkester. Her var jeg inviteret med af lydmanden til koncerten, og jeg blev blæst fuldstændig bagover af Stig’s stemme. Jeg var fan med det samme, fortæller Thomas Cleve Gustavsen, som kom i snak med Stig Rossen og fandt god kemi.
– Vi gik godt i spænd lige med det samme, og det udviklede sig til, at jeg kom med som lysmand ved en koncert tilbage i 1991, siger Thomas Cleve Gustavsen der driver Svendborgvirksomheden Cleveland.dk – Management.
Den allerførste julekoncert blev holdt i Brandkjærkirken i Kolding i starten af 90’erne og Thomas Cleve Gustavsen blev den første eksterne arrangør af Julekoncerter med Stig Rossen, som blev holdt i Vor Frue Kirke i Svendborg. En koncert som Stig Rossen husker tilbage på med et smil.
– Det kørte bare. Vi fik ret hurtigt solgt alle billetter til de to planlagte koncerter i Svendborg, så Thomas måtte arrangere ekstra koncerter. Vi holdt tre koncerter om dagen, og det var her, jeg virkelig opdagede, hvor dygtig og god en sparringspartner Thomas er, siger Stig Rossen.
Gennem årene har Thomas Cleve Gustavsen fungeret som pladeproducent, art director, producer og tour/production-manager for Stig Rossen, og det professionelle samarbejde udviklede sig mellem de to sig til et venskab, hvor de i dag ses privat sammen med deres familer.

Julekoncerten i år vil som sædvanlig, præsentere et bredt repertoire af sange og musik fra ind- og udland. Scenografien vil danne en flot ramme om de dejlige julesange og med et veloplagt orkester og kor, kan folk godt kan begynde at glæde sig. 

Billetter kan købes på Billet.dk, NemBillet.dk eller på SvendborgEvents Turistkontor.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php