Nye omgivelser for velvære

29. november 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

I 35 år har kosmetolog Anja Winther taget sig kærligt af vores hud og givet behandlinger som får en til at føle sig som genfødt. Produkterne som hun bruger er så naturlige og skånsomme de næsten kan blive, fuldstændig uden parabener, parfumer og farvestoffer. Og så mestrer Anja Winther at give ansigtsbehandling af ’den gamle skole’ hvor hun nænsomt bruger sterile instrumenter og ikke trykken med fingrene.

Kort sagt, fra det øjeblik du træder ind af døren hos Anja Winther træder du ind i et univers af velvære.
Så er du mand og læser denne artikel, så ved du hvor julegaven skal købes til din bedre halvdel.

Nye omgivelser
Siden 2007 har Anja Winther haft sin klinik på privatadressen Niels Juelsvej 13. Med en fantastisk udsigt over Svendborgsund har hun lavet behandlinger af sine klienter i rolige og afdæmpede omgivelser. Det er afgørende for Anja Winther, at når man kommer hos hende, så slapper man fuldstændig af.
Efter 10 år med klinik på hjemmeadressen har Anja Winther nu valgt at prøve noget nyt. Og da muligheden bød sig slog hun til.

– Jeg fandt ud af, at den flotte gamle villa på Færgevej 3 var ledig, og her kunne jeg se masser af muligheder. Så en hurtig beslutning med verdens flinkeste udlejer gjorde, at jeg fra tirsdag den 5.december kan åbne dørene til en helt ny klinik, fortæller Anja Winther.

 

Hjertet banker for havnen
Den nye klinik ligger i helt enestående omgivelser med sundudsigt mellem bygningerne i Forskerparken og tæt på det smukke kulturmiljø ved havnen og Baagøe & Riber trælastgrunden. Det flotte indgangsparti til den gamle villa på Færgevej 3 repræsenterer alt det Anja Winther står for. Udover at have byens ældste hudplejeklinik er Anja Winther nemlig også engageret i byens udvikling, hvor i sær havnen og de kystnære områder banker hendes hjerte nært.
– Vi har noget helt særligt her i Svendborg, som vi skal passe godt på og værne om. Alle har vi et medansvar i at beskytte de kulturarvsværdier vi er så heldige at have lige udenfor døren, siger Anja Winther som blandt andet er bestyrelsesmedlem i Foreningen til bevaring af Svendborg Havn og medlem af Menighedsrådet ved Sct. Nicolai Kirke.
Plads til flere
I den klinik er det Anja Winthers tanke at leje værelser og lokaler ud til erhverv. Det kunne være behandlere som kunne dele et klinikrum eller et kontorfællesskab. Huset rummer mange muligheder og her er både køkken og badeværelse til fælles brug.
– Her er masser af plads til flere, og jeg går også med tanken om at leje de store rum ud på timebasis. For eksempel til yoga-hold eller foredrag, siger Anja Winther som fremadrettet vil holde sine egne arrangementer i huset på Færgevej.

 

anja-winther.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php