Nyt billetkontor midt i gågaden

5. december 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Julehandlen er over os, og med det følger de traditionelle overvejelser og grublerier: Hvad skal mor have? Hvad med far? Søster? Onkel? De hovedbrud forsøger Kammerateriet nu at råde bod på ved at åbne et vaskeægte billetkontor – lige midt i Svendborgs gågade. Målet er at gøre det endnu nemmere at give koncerter og andre kulturelle oplevelser i julegave.

- På Kammerateriets Billetkontor i Gerritsgade tilbyder vi billetter til et hav af koncertoplevelser i det kommende år, fortæller Kammerateriets eventchef Peter Ibsen om det nye tiltag.

- Sådan nogle gaver handler jo om at give oplevelser, man kan dele med familie og venner. Det er gaver, der har indbygget samvær og fællesskab, og man kan vel næsten ikke finde en bedre julegave?, lyder det fra Kammerateriets eventchef.

Og 2018 ser netop ud til at byde på oplevelser for enhver smag.

- Vi har billetter til SkarøFestivalen og til alle Kammerateriets koncerter klar på billetkontoret. Det er blandt andet koncerter med Ida Nielsen, Shu-Bi or not Shu-Bi, Østkyst Hustlers, Humørekspressen, 80′er-fest med Poul Halberg and Friends, 90′er-fest med Absolute 90′s og mange flere koncerter og events på Kammerarteriet. Og så gentager vi succesen med summercruises på Svendborg Sund, der også ligger klar i gavebutikken, ligesom man kan købe gavekort til Svendborg Streetfood, der vender tilbage både i vinterferien og i maj måned på Valdemars Slot.
2018 tæller også store koncerter i Den store Værftshal på Frederiksøen, afslører Peter Ibsen:

- Den 1. juni inviterer vi til en kæmpe folkefest fuld af grandprix-stemning, glimmer og dans, når Birthe Kjær vælter Frederiksøen og suppleres af en vild grandprix-efterfest med det lokale band Hipsom Hap, der tager alle de største grandprix-hits under kærlig fortolkning. Og i september fortsætter musikken i det gamle værft: Magtens Korridorer vender endelig tilbage til Svendborg efter flere års fravær, denne gang med et helt nyt album i ryggen.

Hallen kan rumme 949 gæster og det er en unik koncertarena lige midt i vores by. Den kommer vi til at udnytte endnu mere i 2018, fortæller Peter Ibsen fra Kammerateriet. Blandt andet til Svendborg Havnefest, der fra 1. december også er til salg i billetkontoret i gågaden.

Både eventchefen og indehaverne Rune Kruse og Lasse Bekker er at finde i billetkontoret hver dag frem til jul – og lover at have have god kaffe på kanden, hvis gæsterne vil høre mere om aktiviteterne i 2018.

 

Fakta: Kammerateriets Billetkontor har åbent hver dag frem til jul fra 10.00-17.30 på Gerritsplads. Billetterne sælges også på www.kammerateriet.com

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php