Nytår på Jensens

6. december 2017

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Det er ikke kogt torsk med sennepssovs, hvide kartofler, peberrod og hakkede rødbeder der står på menuen, når Jensens Bøfhus i Gerritsgade åbner dørene og inviterer indenfor til nytårsaften på det populære spisested. Tradition tro holder Jensens Bøfhus altid åben nytårsaften og i år er altså ingen undtagelse.
– Vi glæder os meget til igen i år at kunne danne ramme om en nytårsaften for hele familien, siger Anna Holm, som siden 2011 har været indehaver af restauranten i Svendborg.

 

Tre-retters nytårsmenu
Der er naturligvis sammensat en tre-retters nytårsmenu som er lidt udover det sædvanlige. Først koldrøget laks og cremet røgeost tilsmagt med peberrod, syltet fennikel, spirer og økologisk Primitivobrød. Herefter serveres – måske ikke så overraskende en god saftig Strip steak på omkring 300g. med hvad dertil hører, inden desserten, som er helt valgfri fra menukortet. Det hele koster 275 kr. og skulle man have lyst til lidt ekstra forkælelse på årets sidste dag, så kan man vælge at starte med et glas bobler og en vinmenu til maden med tre glas vin og kaffe til at slutte af med for i alt 475 kr.
– Det skal være festligt og alligevel overkommeligt for alle, smiler Anne Holm og tilføjer at man naturligvis stadig kan vælge retter fra den normale a la carte menu.

Også ud af huset
Sidste år forsøgte Anne Holm sig med også at tilbyde nytårsmenuen ud af huset – og det som den eneste Jensens Bøfhus restaurant overhovedet. Det blev en succes, som gentages igen i år. Man skal selv hente maden og tilberede den hjemme. Til gengæld er der en ’how to do’ seddel med og prisen er 250 kr.
– Her er plads til 126 spisende gæster i restauranten, så det vil være en god idé at bestille bord. Sidste år var vi omkring 100, og det forventer jeg også, at vi bliver i år, siger Anne Holm som fortæller, at mange småbørnefamilier og ældre mennesker vælger at spise på Jensens Bøfhus nytårsaften.
– Vi har rammerne, som gør det nemt at holde nytårsaften her. Børnene har for eksempel deres eget hjørne de kan trække ned i og lege, når det bliver for kedeligt at sidde ved bordet, siger Anne Holm som holder åben nytårsaften til kl.22 hvor køkkenet lukker kl.21.
– Og vi har naturligvis åben igen 1.januar fra klokken 13, smiler hun.

Jensens Bøfhus holder lukket den 24. 25. 26. December men har til gengæld en julemenu hele december med glögg og æbleskiver.

 

Man kan bestille bord på jensens.com

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php