Polkageist, hva’ er det?

7. december 2017

 

AF JENS HOLGERSEN, Folk for Folk

 

Polkageist er et ualmindeligt forrygende band, der besøger Svendborg onsdag den 27. dec. Det er lidt af en tradition, når Sydfyns Folkemusikforening Folk For Folk opfordre folk til at forlade de varme stuer mellem jul og nytår og byder indenfor til musikfest på Arne B. Adskillige gange før har de fire fænomenale musikere Øyvind Ougaard: harmonika Anne Eltard: violin , Thommy Andersson: Bas og  Klaus Menzer på trommer, henrykket Folk For Folks publikum med deres mildt sagt blandede repertoire. Det spænder fra Jimi Hendrix til Champagnegaloppen. ”Det er ikke kedeligt!”. Når Polkageist mødes til julebal, er det som at komme hjem igen, så gå ikke glip af denne enestående mulighed for atter at fornøje dig med rablende melodier og overrumplende arrangementer.

Mens vi venter på det, bliver der mulighed for at frydes over Paul Banks og han fantastiske sang og guitarspil tirsdag den 5. december. Tirsdag den 12. december går Erling Sevald på scenen og guider os med kærlig hånd, gennem en helt uforudsigelig aften hvor publikum optræder for hinanden. Vil man bare sidde og nyde de mange forskelligartede indslag, er der en entre på 20 kr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 

Vestergade 10A - Svendborg
Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php