Lokalavisen Svendborg opkøbt af Jysk Fynske Medier

29. november 2017

Ugeavisen Svendborg og lokalavisen Svendborg sammenlægges fra i næste uge
(Foto: mitsvendborg.dk) 

 

Knapt to år på gaden blev det til for Lokalavisen Svendborg, som i dag blev overtaget af Jysk Fynske Medier.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

Fra næste uge er det slut med to gratis ugeaviser i Svendborg. Jysk Fynske Medier har opkøbt Lokalavisen Svendborg, som siden januar 2016 har været på gaden i Svendborg og senest også på Langeland. I samme ombæring bliver Lokalavisen lagt sammen med Ugeavisen Svendborg, som således igen vil være den eneste ugeavis i byen. 


Ugeaviserne er Jysk Fynske Mediers største og vigtigste annoncemarked, og med en stadig stigende konkurrence og pres fra udenlandske konkurrenter, som Facebook og Google, har det været Jysk Fynske Mediers strategi, at styrke sine kerneområder ved at opkøbe konkurrerende ugeaviser. Dette for at kunne koncentrere sig om at bekæmpe de største udenlandske konkurrenter på markedet. Og øvelsen med at overtage en ugeavis og lukke den kort efter for at konsolidere sig på ugeavis-området er ikke uvant for Jysk Fynske Medier.

– Med overtagelse af Lokalavisen Svendborg styrker vi vores position i markedet og følger vores strategi om at opretholde én ugeavis pr. område, siger salgsdirektør i Jysk Fynske Medier Jens Bundgaard og tilføjer, at man allerede nu med sammenlægningen vil starte dialog med de nuværende kunder.

Lokalavisen Svendborg udgives af Mediecenter Svendborg ApS. med penge fra Dansk Ejendomsmæglerforening og tidligere administrerende direktør i Politikens Lokalaviser Jan Halling. Avisen udkommer for sidste gang i uge 49 tirsdag 5. December.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php