Naturama får Handicapprisen 2017

5. december 2017

Næstformanden for Handicaprådet Lone Stærmose og direktør Mette Thybo, Naturama.
(Foto: Maria Fonfara)

 

- Naturama får årets Handicappris for deres flotte initiativer med formidlingsopgaven – ikke mindst i forhold til borgere med funktionsnedsættelse, sådan indledte Handicaprådets formand Per Christensen, da der blev budt velkommen til årets uddeling af Handicapprisen.

- Temaet for årets handicappris er tilgængelighed i bred forstand, således at mennesker med handicap har fået lige ret og samme muligheder for at deltage i kulturlivet som alle andre, sagde han ved prisuddelingen.

 

Efter denne velkomst overlod formanden ordet til næstformand i Social- og Sundhedsudvalget og i Handicaprådet, Lone Juul Stærmose (V), der overrakte Handicapprisen 2017 til Naturama.

- Vi har i Handicaprådet fået mange gode indstillinger til årets Handicappris. Valget faldt dog fra et enigt Handicapråd på Naturama, der i sit arbejde med tilgængelighed går et skridt videre end den basale fysiske tilgængelighed. Naturama har lavet tiltag, således at man som døv eller hørehandicappet kan deltage i rundvisninger på tegnsprog. For de synshandicappede har Naturama eksperimenteret med et nyt ”sound-scape-theater” – en lyddome med højt akustisk niveau. Og endelig er Naturama opmærksomme på muligheden for at tilpasse undervisning og aktiviteter for enkelt personer og grupper med særlige behov, sagde Lone Juul Stærmose.

Med prisen fulgte en lille bronzeskulptur af den lokale kunstner Sabine Jensen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncerSvendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 

ERHVERVSKLUBBEN
Book din billet online og spar
Vestergade 167K - Svendborg Tlf: 55 38 55 55 

Møllergade 7 - 5700 Svendborg
Tlf: 62 21 06 83


Vestergade 5 - T. 62 20 50 35 
Færgegårdsvej 45 - Troense 5700 Svendborg Tlf. 42 42 66 66
Korsgade 7, Svendborg
Tlf. 62 21 22 11 


Svendborg Rabbitscss.php