Årets sidste THURINEREN ude nu!

6. december 2017


Download THURINEREN, dec. 2017

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør, THURINEREN

 

Det er svært ikke at få øje på den lokale forankring i THURINEREN. I hvert fald gør vi alt vi kan for ikke at skjule det – også mellem linierne. Ganske vist kan der være artikler, og for den sags skyld også annoncer, som ikke har begge ben solidt placeret i den thurinske muld, men der skal jo også være en vis bevægelsesfrihed og udsyn til den anden side af dæmningen.
Det lokale fundament er afgørende for magasinets eksistens. Samhørigheden og ejerskabsfølelsen er ganske enkelt omdrejningspunktet i et lokalblad som THURINEREN.

Vi laver stadig flere lokale samarbejder om THURINEREN. Thurø Boldklub har deres egen faste side i bladet, og det samme har Foreningen Bergmannhus. Du kan også på Opslagstavlen bagerst i bladet se kirketiderne fra Thurø Kirke, samt et udpluk af de mange aktiviteter der foregår i konfirmandstuen ved præstegården. Senioridrætten på Thurø giver vi også gerne spalteplads. Det samme gælder for kunstnerlivet, børne- og ungdomsaktiviteterne og erhvervslivet på Thurø, som beriger os med sin mangfoldighed i bladet. Selv Freddy Højby, som står for annoncesalget, og kender gud og hver mand, bor på øen. Jo, THURINEREN er i den grad thurinernes eget magasin.

I det nye år vil der komme nye skud på den redaktionelle stamme i THURINEREN. Udover de nævnte faste sider, vil du allerede fra denne udgivelse, og i det nye år, kunne læse om aktiviteterne på Thurø Skole, som bliver en af bladets nye skribenter, ligesom kirken og pastor Aallmann gør det. Vi vil sætte øget fokus på erhvervslivet på Thurø med gode levende historier og portrætter, og der vil komme flere lokale skribenter til at tegne bladet. Og husk, at du altid kan hente tidligere udgivelser på mitsvendborg.dk, hvor det hele ligger lige til at downloade.

Rigtig godt nytår

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php