Kort om 2017 – set gennem Thurø Boldklubs øjne

15. december 2017

 

AF BRIAN DYBDAHL, formand Thurø Boldklub

 

Endnu et år er ved at være gået på hæld, og det er derfor tid til at se tilbage på året, der er gået, og lidt frem mod året der kommer.

Der er flere positive ting at fremhæve fra 2017. Først og fremmest var det året, hvor klubbens 1. hold fandt vej tilbage til serie 2. Holdet er samtidig kommet godt i gang med den nye sæson, hvor de holder vinterpause på 3. pladsen. Det bliver spændende at følge holdet de kommende år. Der er en del unge spillere på holdet og flere unge talenter står på spring. Tilgangen til seniorafdelingen – blandt andet fra vores egen ungdomsafdeling – har været så stor, at vi i år har tilmeldt et hold ekstra.

Derudover bør det fremhæves, at der har været fremgang i antallet af pigespillere. Der er lykkedes at fastholde de ældste spillere, der nu spiller U15, selvom de er nået en alder, hvor der sker en masse andet i deres liv. Samtidig er flere nye unge pigespillere startet op, således at vi i dag har pigehold på tre forskellige alderstrin.

En anden positiv udvikling har været, at flere seniorspillere har takket ja til tilbud om at træne vores ungdomshold. Her i efteråret har vores drenge U15-hold været trænet af Martin Æbelø og Tim Sztuk, mens vores U10-hold har fået glæde af Kristen Moritzen, der træner holder sammen med sin kammerat, Magnus Trommer fra Tved Boldklub. Det er utroligt godt for sammenhængskraften i klubben. De unge seniorer får mulighed for at få afprøvet deres pædagogiske og ledelsesmæssige kompetencer, mens drengene får mulighed for at lære en masse fodbold og – særligt for de helt unge – får nogle idoler på seniorholdene at se op til.

Jeg vil her til sidst benytte lejligheden til at takke alle de frivillige, der er i klubben – ikke mindst vore såkaldte Grå Guld. Uden jer var der ikke en boldklub på øen. En særlig tak skal også lyde til vore tilskuere, der altid er klar med entusiastisk opbakning – i alle klubbens afdelinger. Og selvfølgelig skal der også lyde en stor tak til klubbens sponsorer.

Der venter en masse spændende i det nye år. Det første bliver den årlige indendørsturnering som afholdes den 20. januar 2018. 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php