Julegaven til dig selv

17. december 2017

 

De populære seniormotionshold (60+) på Thurø, er klar til at tage imod gamle som nye medlemmer fra uge 2 i 2018

 

 

AF BIRTHE BERGMANN, Svendborg Senioridræt

 

 

Svendborg Senior Idræt tilbyder idræts –og motionshold med træning på tre forskellige niveauer på Thurø. På alle hold arbejder vi med styrke, kondition, leg, spil og dans. Vi bruger forskellige redskaber, får sved på panden og har det sjovt sammen.

Forskellen på holdene består i intensiteten, antal på holdet, og den tid træningen varer. På alle hold er der også tid til hygge og snak efter træningen. De to hold træner i Thurø Hallen, det tredje på Thurøhus.

Basistræning
Humøret er højt, snakken går livligt og de er alle i træningstøj, når der hver torsdag fra kl. 10.00 – 11.30 Basis senioridræt i Thurø Hallen. Gulvet bliver fyldt og i løbet af træningen kommer der sved på panden, når der laves motion, der smører leddene, styrker musklerne, presser kredsløbet og udfordrer balancen – alt sammen vigtigt for at holde sig i god form. Dertil god musik, et godt grin og aktiviteter, der sætter de små grå i sving.

 

Let Motion
Hvis 1½ times træning sammen med 35 – 40 andre er for meget, er der mulighed for at træne på et noget mindre hold. Her træner man kun en time og der er max 15 deltagere på holdet. Indholdet er stort set det samme som på basisholdet, men intensiteten er mindre. Træningen foregår på og ved en stol. Træningen foregår i mødelokalet i Thurø Hallen mandage kl. 10.45 – 11.45.

 

Let Motion/Træningscenter
Denne træning foregår i et samarbejde med Svendborg Kommune. Du kan blive henvist til dette hold, når du har afsluttet et genoptræningsforløb i Svendborg Kommune.

Vi får varmet led og muskler op til lidt musik og derefter er der mulighed for at træne i maskiner. Træningen foregår hver mandag kl. 13.00 – 14.00 på Thurøhus.

 

Fælles for alle hold

  • Bevægelse og fællesskab er kodeordene i Svendborg Senior Idræt. Derfor er der også på alle hold en ”anden halvleg” efter træningen, hvor vi hygger, synger evt. et par sange og får en god snak.
  • For at kunne tilmelde sig en aktivitet i Svendborg Senior Idræt, skal man være medlem af foreningen. Det koster pt. 150 kr. for kalenderåret 2018
  • Yderligere information, priser og tilmelding på foreningens hjemmeside www.svsi.dk eller til Svendborg Senior Idræt på tlf. 62 23 30 19 eller på mail: svsi.tlf@gmail.com. Der er åbent på kontoret og på telefonen mandag kl. 11 – 13, samt onsdag og fredag kl. 10 – 12. SVSI har kontor i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 1.sal – indgang ved svømmeland.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php