I Like ANNA, gør du?

6. februar 2018

Karina Tørnqvist (t.v.) og Lise Mårtensson er ansigterne du møder i Svendborgs nye tøjforretning for modne kvinder, Like ANNA.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

’Anna’ betyder skønhed eller smuk stjerne. Mange stærke kvinder har gennem historien båret eller bærer navnet Anna. Tænk bare på tennisspilleren Anna Kournikova, den danske kunstmaler Anna Ancher, den engelske dronning Anna af Danmark og sågar Jomfru Marias mor, som også hed Anna. Og så selvfølgelig Anna og Lotte, ej at forglemme.
Den Anna, som denne historie tager udgangspunkt i, grundlagde i 1935 sammen med sin mand en trikotageforretning i Brande, som senere skulle blive til det kendte tøjmærke Brandtex for kvinder. I generationer har Brandtex fulgt tidens trend – smart og fikst uden at være trendsættende – og sammensat stilsikkert og modebevidst med fokus på kvalitet og perfekt pasform.
Nu er Anna kommet til Svendborg, og det er hun med tøjbutikken Like ANNA i Møllergade 14B.

 

Stærke brands i kvindetøj
Like ANNA er et koncept under BTX Group, som er en af Skandinaviens største leverandører af modetøj til kvinder. De fører fem stærke brands, hvoraf de fire kan fås i Svendborg: Jensen, Brandtex, Signature og Imitz. Du finder tilsvarende butikker som Like ANNA i Svendborg i seks andre byer i Danmark og syv steder i Holland. Butikken i Svendborg er en af de første i landet med et helt nyt koncept.
Det er ikke en Anna, som står for forretningen i Møllergade, men derimod en Karina, og det gør bestemt ikke noget, for Karina Tørnqvist, som er butikschef hos Like ANNA, har nemlig mange års erfaring indenfor kvindetøjsbranchen.
– Det er det, jeg altid har lavet. Jeg er uddannet hos Bettys Modehus i Nyborg tilbage i 90’erne, og har siden været i andre dametøjsbutikker, fortæller Karina Tørnqvist som ret hurtigt fik jobbet som butikschef i Svendborg.
– Det var ved ren og skær tilfælde, at jeg så et jobopslag, hvor man søgte en butikschef til Like ANNA i Svendborg. Jeg søgte jobbet, fik stillingen om fredagen, og ugen efter åbnede vi butikken i Møllergade. Så det skulle gå stærkt med at finde personale med mere, fortæller Karina Tørnqvist som ansatte Lise Mårtensson som fast medarbejder og Heidi Pedersen i en deltidsstilling.

Modeshow og mandehjørne
Butikken åbnede den 25.oktober sidste år, og er en af de ganske få butikker med dametøj til modne kvinder i bymidten. Langt de fleste dametøjsforretninger er rettet mod et yngre kundesegment, så BTX Group spottede ret hurtigt et behov.
– Jeg må sige, at de første måneder er gået fantastisk godt. Her kommer rigtig mange kvinder på 40+ og går og oser lidt, inden de finder det de skal bruge. Og det er her plads til. Man må meget gerne give sig god tid her i Like ANNA, smiler Karina Tørnqvist som fører alle mærkerne i butikken i str. 36-48.
– Vi har et bredt sortiment af gode mærker. Bla. forhandler vi LauRie bukser, som er designet i Danmark og produceret i Europa. Mærket skiller sig ud ved at være bæredygtig mode uden sundhedsskadelige stoffer og er samtidig komfortabelt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Og så har vi også lækre tørklæder og smykker fra Rosenwinge, siger Karina Tørnqvist og fortæller, at hun går med planer om til foråret at lave modeshow i butikken med alle de nyeste kollektioner, hvor der også vil være lidt beværtning og goodiebags til gæsterne.
– Så er man en lille flok veninder, som gerne vil komme udenfor normal åbningstid og gå og shoppe, så kan der godt aftales særlige VIP-aftener. Og man må gerne tage sin mand med. Jeg går nemlig med tanker om at lave en mande-lounge i enden af butikken, hvor der bliver bløde møbler, god kaffe og godt læsestof, som mændene kan hygge sig med, mens deres bedre halvdel shopper, lyder opfordringen fra Karina Tørnqvist.

 

Likeanna.com

Find os på Facebook: @likeannasvendborg 

 

ANNONCETILLÆG

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php