Smag for alle sanserne

8. februar 2018

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

Det hele handler om smag. Vi smager nemlig med mere end smagsløgene i munden.

 

Samarbejde om smag
Mads Hvenegaard er byens nye slagter. Den 1.oktober sidste år overtog han slagterforretningen Slagter Engstrøm i Gerritsgade 36 og omdøbte den til Hvenegaard – samarbejde om smag. Og lige præcis det her med samarbejde er et væsentligt element i Mads Hvenegaards forretningskoncept.
– Det lokale fundament, synergierne og alle de muligheder der ligger heri, er grundfundamentet i min slagterforretning. Hvem siger for eksempel, at en slagter ikke kan lave sin egen øl? Ganske vist har vi ikke et bryggeri i baglokalet, men vi har et godt samarbejde med nogle af byens mikrobryggerier, og vi ved, hvad der er godt at drikke øl til.
Ligesom det gode match i et godt stykke velhængt oksekød og den rødvin som passer til for at give den optimale smagsoplevelse. Det skal vi da have i butikken, så vores kunder går hjem med det perfekte match. Jeg er ikke vinkender, men det har jeg gode kollegaer nærmest lige udenfor døren, som er. Så vi skal naturligvis samarbejde – om smag, lyder det fra Mads Hvenegaard.

Pop-ups i byrummet
At samarbejde om smag betyder mange ting. Vi smager også med øjne, næse og ører, når vi oplever noget spændende. Alle elsker det som pludselig opstår – gerne midt i byrummet.
– Det kunne være sjovt at servere varm suppe for de handlende lige midt i gågaden om vinteren, lave TV-køkken på smartphonen eller tage vores sejlende turister med på en smags- og sanseoplevelse gennem byen fra det øjeblik de slår kajen. Det handler om at se mulighederne, samarbejde på tværs af brancher og bruge byen meget mere, smiler Mads Hvenegaard.

slagter-hvenegaard.dk

Følg Slagter Hvenegaard på Facebook 

 

ANNONCETILLÆG

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php