Der er vind i sejlene hos LokalBolig

12. februar 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

 

Det må være svært at få armene ned igen, når man efter blot et år som helt ny ejendomsmæglerforretning i Svendborg, kan sætte flueben ved ikke mindre end 42 solgte ejendomme. Ikke mindst, når man i dag, 12 måneder senere, ’kun’ har 39 boliger til salg.
Ejendomsmægler Martin Lehrmann er indehaver af LokalBolig i Svendborg. Han ved, hvad der skal til, at sælge din bolig. Statistikken taler sit helt tydelige sprog. Hvor det fremgår af Boligsiden.dk, at det i dag i gennemsnit tager 190 dage for villahandler i postnummer 5700, ligger gennemsnittet på 61 dage hos LokalBolig. Og når der i samme Svendborg-postnummer gennemsnitligt gives 9% i afslag i prisen kan Martin Lehrmann bryste sig med et afslag i gennemsnit på 4%. Det er meget svært at komme udenom, at her må være tale om en succeshistorie. Og succeshistorier – dem kan vi godt lide her på mitsvendborg.dk. Vi har derfor lavet et spændende samarbejde med Martin Lehrmann og LokalBolig Svendborg, hvor vi i alle udgivelser i 2018 giver læserne gode inspirerende artikler om bolighandel med Martin Lehrmann som udtalende ekspertkilde.
For noget må de gøre rigtigt, dernede i butikken ved Mølledammen.


Ærlig rådgivning
En ting er statistikker og kedelige tørre salgstal, en anden ting de kerneværdier, som Martin Lehrmann bygger sit forretningskoncept på. Det handler nemlig ikke kun om, at få så mange huse solgt som muligt, men først og fremmest om kundetilfredshed.
– Vi bliver selvfølgelig både glade og stolte, når vi kan se, at det første år langt overstiger vores forventninger. I alt beskedenhed er vi gode til det vi laver. Vi sælger mange huse. I de to første uger af 2018 solgte vi tre ejendomme. Det må siges, at være en god start på året, taget i betragtning, at vi rent faktisk ikke har mange huse til salg, hvilket er vores strategi; at have mere tid til kunden, siger Martin Lehrmann med en vis ydmyghed i stemmen.

Troværdighed, tillid og ærlighed er tre altafgørende ord for Martin Lehrmann. For ham er det vigtigt at alle tre ting er opfyldt hos begge parter, ved det første møde med en sælger eller køber.
– Vi skal kunne se hinanden i øjnene både før, under og efter en hushandel. Jeg lægger stor vægt på en ærlig forventningsafstemning fra første gang vi sidder overfor hinanden. Blandt andet derfor giver jeg altid en realistisk prissætning. Jeg kan ikke stå inde for, at prisen er skruet op til et urealistisk niveau, og at sælger et halvt år efter må gå markant ned i pris, for at få solgt sin bolig. Det er ikke troværdigt. Og det ville være dårlig rådgivning fra min side som fagmand. Lyder det fra Martin Lehrmann.

Top 10
Omkring 14 dage efter en hushandel får både køber og sælger tilsendt et kundetilfredshedsskema, hvor der kan gives op til 10 point for den oplevelse, man har haft med ejendomsmægleren under hushandlen. Det er Dansk Ejendomsmæglerforening og Boligsiden.dk, som står bag initiativet, der skal sikre endnu større gennemsigtighed og tryghed for forbrugerne. Undersøgelsen foregår på Boligsiden.dk, hvor forbrugerne i dag kan se, hvordan sælgere og købere har oplevet deres bolighandel med de enkelte mæglere.
LokalBolig Svendborg er naturligvis også at finde på siden under postnummer 5700, og også her har man grund til at være stolte. Som de eneste, dog i tæt løb med den nærmeste konkurrent, ligger LokalBolig Svendborg i toppen med 10 ud af 10 point. Et resultat Martin Lehrmann glædes over.
– Det er vi selvfølgelig meget stolte af, fordi det viser, at vores strategi også virker her. En enkelt gang i løbet af året har vi fået en ni’er, og her fulgte vi naturligvis op på det straks, og kontaktede kunden for at spørge, hvad deres begrundelse var for den vurdering. Det er den eneste måde, vi kan blive bedre på. Vores arbejde må aldrig blive rutine. Vi skal altid have den personlige tilgang til vores kunder, siger Martin Lehrmann.

 

Ny butik i Odense
I trit med det gode årsresultat er der også sket en udvidelse af medarbejderstaben hos ejendomsmæglerne i Møllergade. Teamet er i dag, udover Martin Lehrmann som indehaver, Torsten Gram som også er ejendomsmægler. Jannich Thomsen, ny mægler hos LokalBolig. Joachim Hansen, salg og vurdering. Betina Bladt som er sagskoordinator. Simone Vie, blæksprutte og husets praktikant Sabrina. Men de skal ikke alle stå for at sælge boliger i Svendborg. Martin Lehrmann åbner nemlig 1.februar en ny LokalBolig forretning i Odense.
– Vi ligger på Hjallesevej 6 lige ved siden af Skjold Burne. Så ved de i Odense, hvor det er henne, smiler Martin Lehrmann og fortæller, at det bliver Torsten Gram, som kommer til at stå for forretningen i Odense. Med sig får han Joachim Hansen, som skal varetage salg og vurderingsarbejde i det odenseanske.
– De første boliger er allerede til salg i forretningen i Odense – og så får alle som bestiller en salgsvurdering en tapas-tallerken for to og en flaske rødvin fra vores nabo Skjold Burne, siger Martin Lehrmann som stadig vil være i forretningen ved Mølledammen i Svendborg.

lokalbolig.dk

 

ANNONCETILLÆG

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php