ROOMS på Frederiksø

7. februar 2018

 

En kunstudstilling for medskaberkulturen
9.-21. Februar på Frederiksø

 

Livets cyklus udspiller sig som en runddans gennem ni forskellige rum udformet af vidt forskellige kunstnere med vidt forskellige udtryk. Udstillingen ROOMS er en udstilling, der bevæger sig og bevæger os, når vi som besøgende er centrum for det hele og bliver ført gennem en række af forskellige perspektiver, stemninger, udtryk, materialer og fortællinger. Udstillingen ROOMS er en urskov af ledninger, en simuleret fødsel, dødsoplevelser, nøgne mennesker, chokolade, pandekager, musik og teater og fantasterier. Gennem udstillingens interaktive kunst har du mulighed for selv at blive en del udstillingen, når du bliver får påført stetoskop-mikrofoner på hjertet og din puls runger ud i det 300 kvm store galleri UNDERWAERK på Frederiksø . I en hvirvelvind af trådløse hørebøffer, tilrettelagte sanseoplevelser og mangfoldige udtryk, kan du tage del i det åbne værksted, hvor du gennem hele udstillingsperioden kan være med til workshops og lave din egen kunst.

 

KUNST FORUM: ROOMS er åbent for offentligheden hver dag i perioden d. 9.-21. februar fra 12-17 undtagen mandag. Udstillingen vil finde sted i det gamle lager på Frederiksø i nr. 2/16b.

 

Rooms er en kompromisløs udstilling i en ramme hvor alt er i konstant forandring. Mennesker skaber rum og rum skaber mennesker.

- Vi forbinder forskellige omstændigheder og omgivelser med forskellige tanke- og adfærdsmønstre. Vi agerer anderledes i bussen end i skoven. Et hvert rum har sine uskrevne regler. Man danser ikke i supermarkedet. Vores hjerner og kroppe er fulde af rum og forbindelser. Vi kobler uundgåeligt sanseindtryk sammen med minder og følelser. Ydre rum. Indre rum. Frirum. Tomrum. Hjerterum. Rumfang. Fangerum. Social rum. Rummelighed. Et frirums fyssiske rummelighed har ikke nødvendigvis et større rumfang end et fangerum. I et hvert nu er der en collage af lag af rum og rammer der skaber de mønstre der uundgåeligt påvirker hvad vi føler, tænker og gør. Rummet bestemmer vores begrænsninger og muligheder, fortæller direktør Christian Noah Møller fra UNDERWAERK.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Svendborg
Møllergade 57A

T. 31 59 57 00 


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php