Giant Steps sætter Svendborg på landkortet med Vinterjazz 2018

14. februar 2018

 

AF PIA BLOHM

 

Hvis man gik og troede, at jazzen var en død sild, er den landsdækkende Vinterjazz-festival  et levende bevis på det modsatte. I år står flere end 150 spillesteder og arrangører over det ganske land bag festivalen, og naturligvis er Svendborg også med på landkortet. Det sørger Giant Steps for med et friskt, frækt og frodigt program bestående af i alt 6 koncerter, hvor en perlerække af både danske og udenlandske navne lyser op i en mørk og kold tid.

Torsdag aften d. 15. februar er ingen undtagelse. Her kan publikum opleve et dansk/afrikansk kulturmøde af højeste karat. Det er den danske saxofonist og komponist Katrine Suwalski, der står i spidsen for dette fascinerende, sprudlende og farverige projekt, der bl.a. tæller den charmerende ghanesiske Tina Elivava Mensah – en af Vestafrikas førende sangerinder inden for jazz og afro-beat. Hun er inspireret af Miriam Makeba og Billie Holiday og har optrådt i store dele af Vestafrika og med flere koncerter i Tyskland.

Katine Suwalski har sammen med det danske band Another World skabt sit helt eget frodige musikalske univers med inspiration fra jazz og vestafrikansk musik og har samarbejdet med en lang række solister fra ind- og udland.

De øvrige medvirkende denne aften er fra Ghana: Dela Botri (fløjte, percussion) og Odomankoma Kwamina Pra (percussion) samt fra Danmark: Marie Schmidt (klaver), Jens Skou Olsen (bas) og Benita Haastrup (trommer).

 

Læs om alle Vinterjazzens koncerter og om sæsonens øvrige her: www.giantsteps.dk

Mød desuden Giant Steps på Facebook. Koncerterne finder sted på Arne B.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php