Livet mellem hækkene

15. marts 2018Download THURINEREN marts 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – THURINEREN

 

Det sker ofte, at jeg bliver spurgt, om det virkeligt er muligt at blive ved med at grave nye historier frem på Thurø. Når alt kommer til alt, så bor der immervæk kun 3.682 mennesker på øen, og man kan vel for pokker ikke i hver eneste udgivelse finde breaking news om indbyggernes gøren og laden.
Svaret er: nej, det kan man selvsagt ikke. Og det er heller ikke formålet med et lokalmagasin som THURINEREN. Vi er ikke sat i verden for at lave dybdegående kritisk journalistik, og det bliver næppe heller en artikel i THURINEREN, som nomineres til årets Pulitzerpris.
Vi er derimod Thurø’s egen formidlingsplatform af gode historier og generel information om hvad der rører sig på øen. Her holder man sig opdateret med alt lige fra livet mellem hækkene til gode tilbud fra Thurøs erhvervs- og forretningsliv. THURINEREN er nemlig også afhængig af annonceindtægter for at kunne udgives fire gange om året. De gode lokale annoncører er fundamentet i magasinet. Uden jer ingen THURINEREN. Sådan er det. Og naturligvis gir’ vi noget igen den anden vej, og besøger vores loyale lokale annoncører med pen, blok og kamera. Det manglede bare.

I denne udgivelse har vi blandt andet været på besøg hos Pia og John Jensen, som i 17 år har drevet Skipperkroen. Og uanset om man bestiller gule ærter som take away til jægerhytten i skoven, eller man holder sin bryllupsfest på kroen, så oplever man noget, som er langt udover det sædvanlige.
Thurø Lokalhistoriske Arkiv har fået fondsmidler og et sponsorat fra den lokale elektriker til at etablere en stolelift til 1.salen, hvor de holder til i Bergmannhus. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at besøge lokalarkivet. Ligesom samtlige beboere på øen bør tage et smut forbi grillen Hindenburg på Bergmannsvej og hilse på den nye ejer Oguzhan Corap. Han kommer fra Sverige og skulle efter sigende lave de bedste pizzaer nord for Alperne.
Bergmannhus er klar med et sprudlende forårsprogram, og som noget helt nyt, kan du nu følge med i hvad der sker i Thurøs kulturhus fra infoskærmen hos Spar købmanden. Det er smart.
Thurø Skole har succes med at tilbyde en læseven for elever som har lidt svært ved læsning. Det foregår i frivilligt regi og du er også velkommen.

Herudover er der nyt fra Thurø Boldklub, Thurø Kirke og Thurø Pensionistforening – så har vi vist været nærmest hele vejen rundt. Resten gemmer vi til næste gang.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php