Skræddersyet køkken hos Elgiganten

31. marts 2018

 

Køkkenet er omdrejningspunktet i rigtig mange hjem i Danmark. Her får kreativiteten frit løb, når alle familiemedlemmer på et eller andet tidspunkt prøver kræfter med kokkekunsten. Det er her juleanden er i ovnen, fødselsdagslagkagen lægges sammen, kaffen brygges og de første havregrynskugler trilles sammen med ungerne. Køkkenet er og bliver det bedste rum i hjemmet.
Ethvert køkken har sit eget personlige træk. Vi indretter vores køkken efter helt individuelle behov. Alle ved vi, at hvis det skal spille rigtigt, så fungerer vi bedst i vores eget køkken, som vi kender som vores egen bukselomme.
Hos Elgiganten i Svendborg ved man, hvad der fungerer bedst for kunderne. Det er i hvert fald målsætningen. Og når nu man i forvejen har alt man behøver af hvidevarer og husholdningsartikler til køkkenet, hvorfor så ikke også tilbyde hele køkkenet til kunderne.


Alt under samme tag
Epoq, hedder det. Elgigantens køkkenkoncept, hvor man kan købe færdige køkkenpakker i et tidløst design lige til at montere derhjemme – eller lade Epoq’s egne montører klare opgaven.
Man forventer meget mere fokus på køkken hos Elgiganten i Svendborg, hvor man siden maj 2016 har solgt Epoq køkkener. Varehuschef Jesper Østerbye er ikke i tvivl – det er et brandgodt koncept.
– Vi er individuelle mennesker med individuelle behov. Epoq køkkenet er lige præcis et koncept som imødekommer den enkeltes behov. Vi kan skræddersy køkkenet fuldstændig som man ønsker det. Har man en lille studielejlighed, hvor der ikke er mange kvadratmeter at lave køkken på, og hvor der måske samtidig skal være plads til vaskemaskinen, så tilpasser vi det efter behov. Og er det den eksklusive og udvidede model man ønsker, hvor det er med gaskomfur og måske med plads til tv i køkkenet, så har vi det hele samlet under samme tag, forklarer Jesper Østerbye.

 

Den bedste kvalitet til den bedste pris
Elgigantens tanke med at indføre en køkkenafdeling i varehuset er at give folk den mulighed, at kunne sammensætte sit eget personlige køkken af dele fra de bedste leverandører på markedet. Det kræver, at man kan få den nødvendige vejledning fra en medarbejder med specialviden hos Elgiganten. I Svendborg hedder han Michael Holmskov. Han kommer med en baggrund som salgsleder hos Jysk, og har gennemgået det uddannelsesprogram som alle køkkenkonsulenter skal gennemgå, så de er klædt godt på til at imødekomme kundernes individuelle behov.
– Når kunden kommer ind til os med sin idé, så skal vi hjælpe med at få sat processen i gang, og sørge for, at kunden bliver fulgt hele vejen. Vi lytter til kundens behov, og får lavet tegninger af det nye køkken helt ud fra kundens ønsker. Der er således ikke to køkkener som er ens. Alt kan være forskelligt fra gang til gang, forklarer Michael Holmskov som selv har et Epoq køkken derhjemme.
– Vi ved, at det virker. Ikke en eneste reklamation på funktionsdygtigheden har vi haft fra et Epoq køkken fra Elgiganten i Svendborg, siger Michael Holmskov og tilføjer at der altid gives 25 års funktionsgaranti på hængsler og skuffer mm.
Man kan også vælge selv at montere sit køkken, men ønsker man fagfolk til det, så har Epoq sit eget team af håndværkere, som ikke laver andet end at køre ud og montere køkkener.
– Det ligger i Elgigantens DNA, at vi skal kunne levere den bedste kvalitet til den bedste pris. Vi vil til enhver tid søge at være konkurrencedygtige – hele vejen rundt, siger Jesper Østerbye.

epoq.dk

elgiganten.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php