Hip Hop og RnB Night på Hansted

25. januar 2008


Præsenterer:

Hip Hop og RnB på Hansted 02.Februar kl. 22:00Mit navn er W.M.P som står for Weapons of Mads Production. Mit mål med det musik jeg laver og det musik jeg spiller med som DJ, er at det gælder om ikke at begrænse sig til en genre inden for en bestemt kategori. 
Det meste kan høres og skal ikke defineres af enten hvilket område man kommer fra i verden eller hvor gammel man er. Musik er det man gør det til, nemlig en stemning i kroppen, så er det fed stemning og god musik ud over det sædvanlige der er noget for dig.
Så mød op på Hansted d.2 feb. til Hip Hop and RnB night fra kl.22.00 – 03.00, hvor jeg W.M.P vil spille de fedeste tracks. Jeg starter op i noget melodisk 90`er westcoast, for så derefter at tage hul på den clubby del af hip hop genren hvor der så også vil blive spillet clubby RnB. Derefter spiller jeg stort set udelukkende 2007 produceret hip hop bla. downsouth og crunk genren, og det kan jo også ske at der sniger sig et par klassikere ind imellem de forskellige hip hop genre… 
www.madsproduction.dk
www.myspace.com/svshit

4 svar til Hip Hop og RnB Night på Hansted

 1. SnoopyDoo
  5. februar 2008 at 19:23

  du var bar rigtig dårlig

 2. 6. februar 2008 at 08:22

  Til SnoopyDoo: Jeg synes overhovedet ikke det var dårligt på Hansted den aften med W.M.P. og fedt at værtshuset kører anderledes typer arr.

  Per T.

 3. SnoopyDoo
  7. februar 2008 at 22:15

  det var nu rigtig elendigt

 4. W.M.P
  2. maj 2008 at 03:39

  Til snoopyDoo: Sjovt nok er du den eneste der siger det, ud af alle de mange mennesker der både kom op og sagde hvor fed hele aftenen havde været, og dem jeg har mødt siden der var der den aften har sagt det samme… men jeg kan ikke sige andet til dig end……”så må du jo hellere blive hjemme næste gang så” ….. og gør da som alle de andre gjorde den aften, som er at hvis du skal ud og se andre Dj`s rundt omkring i landet på et tidspunkt så fortæl hvad du syntes om deres musik valg…. det kaldes konstruktiv kritik og det kan alle Dj`s bruge. Det er måske ikke alle der tager kritikken alvorlig, men bare at sige noget er dårligt uden at kunne uddybe hvad man mener, eller konkret at kunne sætte en finger på noget der var dårligt…… ja det er der ingen parter der får noget ud af…..
  Husk det til næste gang du er ude og høre musik et sted…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php