Uden vores gode lokale annoncører ingen TØSINGEN

30. april 2018

Download TØSINGEN, maj 2018

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN
Redaktør – TØSINGEN

 

Foråret er kommet til Tåsinge. Ligesom i resten af landet, og der er helt sikkert rigtig mange egne i det ganske land, hvor de mennesker som bor her, føler, at deres sted er noget ganske særligt om foråret. Det tager vi med en anelse gran salt, da vi jo godt ved, at når bøgen først er sprunget ud på Sydfyn og Tåsinge, så ville det være ulige konkurrence, at måle sig med andre steder i Danmark.


Det kunne vi sagtens få en god lokahistorie ud af her i TØSINGEN. Ja, faktisk sker det ofte, at jeg bliver spurgt, om det virkeligt er muligt at blive ved med at grave nye historier frem på Tåsinge. Når alt kommer til alt, så bor der immervæk kun 6.146 mennesker på øen, og man kan vel for pokker ikke i hver eneste udgivelse finde breaking news om indbyggernes gøren og laden.

Det kan vi naturligvis ikke, og det er heller ikke formålet med et lokalmagasin som TØSINGEN.
Vi udkommer ikke fire gange årligt med dybdegående kritisk journalistik, og det bliver næppe heller en artikel i TØSINGEN, som nomineres til en Pulitzerpris.
Derimod er vi Tåsinges egen formidlingsplatform af gode historier og generel information om hvad der rører sig på øen. Her holder man sig opdateret med alt lige fra livet mellem hækkene til gode tilbud fra Tåsinges erhvervs- og forretningsliv. Når alt kommer til alt, så er TØSINGEN ganske enkelt afhængig af annonceindtægter for at kunne udgives de fire gange om året.
Det betaler sig at være en del af TØSINGEN, for det betyder, at man er med til at styrke fællesskabet i lokalsamfundet. Alle på øen læser magasinet, så der ligger samtidig en stor signalværdi i at være repræsenteret her – en værdi som ganske sikkert kommer tilbage fra lokalbefolkningen.

Vi værdsætter de gode lokale annoncører. Uden jer ingen TØSINGEN. Sådan er det.
Når det lokale erhvervsliv på øen støtter op om Tåsinges eget lokalmagasin, så giver vi naturligvis også noget igen den anden vej. Det betyder, at vi meget gerne besøger vores loyale og lokale annoncører med pen, blok og kamera. Det manglede bare.

Rigtig god sommer 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php