Mød helhedsHUSET

8. maj 2018

Indehaver af helhedsHUSET, Susanne Gregersen, har en særlig invitation til tøsingerne.
(Foto: mitsvendborg.dk)

 

Endnu en gratis runde til tøsingerne

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

I marts inviterede Susanne Gregersen og kollegaerne i helhedsHUSET tøsingerne indenfor til gratis behandling og et foredrag samt en kop kaffe. Det var der flere, der benyttede sig af, og det var nogle gode arrangementer for både behandlerne og de besøgende.

Nu gentager helhedsHUSET successen, da der var nogle, der ikke nåede at få en plads i marts.
Onsdag den 16/5 kl 19.00 inviteres du til at komme og få 20 minutters gratis behandling, et kort foredrag, en kop kaffe. Du vil desuden møde behandlerne og se HUSET. Hele arrangementet varer 1,5 time og er gratis, men tilmelding er nødvendig på sms 20 80 99 09.

 

Kom med din udfordring!
I helhedsHUSET tager de gerne imod din udfordring. Har du smerter du har døjet med længe? Har du en fobi, allergi eller går du rundt med tankemylder eller jalousi? Når du kommer med din udfordring, får du 3-5 forslag tilbage med kommentarer fra behandlerteamet om deres bedste bud på behandlingsformer, der kan afhjælpe problemet.

 

Du er altid velkommen
Du kan finde helhedsHUSET på Vievej 1 i Bregninge, på Facebook og på deres hjemmeside. Hjemmeside beskriver alle de mange behandlingsformer og du kan læse om hver behandler, samt booke behandlinger online. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe, og så bliver du guidet i både behandlingsform og booking. På hjemmesiden kan du også se alle HUSETs arrangementer i kalenderen.

 

Kender du helhedsHUSET?
I den gamle møbelpolstres hus i Bregninge sker der ting og sager. 10 dygtige og engagerede behandlere og terapeuter tilbyder individuelle behandlinger, wellness, workshops, foredrag og kurser – og de gør det med nærvær og kærlig kompetence.

– Det hele menneske er i centrum, og helhedsHUSETs behandlere sætter en ære i, at alle føler sig set, hørt og mærket. ”Så vidt det overhovedet er muligt, går vi altid 360 grader rundt om den udfordring vores kunder har – og kigger ikke kun på symptomet, siger Susanne Gregersen, der er indehaver af helhedsHSUET og som selv er behandler i HUSET.

 

Det med at gå 360 grader rundt om udfordringerne, kommer især til sin ret ved HUSETs forløb. Der afholdes hvert års flere slankeforløb og stressforløb, som tager udgangspunkt i netop det hele menneske. Der er flere af HUSETs behandlere med som underviser i forløbene, så der kommer flere synsvinkler på. Bl.a. er der i slankeforløbende fokus på kost ved en kostvejleder, tanker og vaner samt integritet ved en psykoterapeut og mindfulness ved en mindfulnessinstruktør. Derudover er der bl.a. input fra en personlig træner i forhold til kroppen og til søvn.

 

Foredrag
Hver måned er der flere foredrag i helhedsHUSET. Foredragene er en del af HUSETs vision om at udbrede viden, inspiration og motivation til kunder og interesserede.

– Vil du være sund, glad og rask, er det afgørende at tage ansvar for egen sundhed, både fysisk og mentalt – og derfor er det vigtigt, at søge viden og samtidig blive motiveret til at handle på den viden, forklarer Susanne Gregersen.
Der deles viden og motiveres på liv løs ved foredragene i helhedsHUSET og da det ofte er små og hyggelige foredrag, er det almindeligt, at deltagerne kan få svar på specifikke spørgsmål og kan byde ind med det de har på hjertet.

 

Det (op)lysende hus
helhedsHUSET har ligget i Bregninge siden september 2016, og i den tid har mange fundet vej ind i det lysende hus. Susanne Gregersen fortæller at i de halvandet år har lyset slet ikke været slukket… Huset skal netop virke velkomment , (op)lysende og åbent og det er grunden til at Susanne lader en enkelt LEDpære brænde døgnet rundt.

 

Klub META
helhedsHUSET har sin egen klub, hvor man for et mindre månedligt beløb kan komme gratis til alle foredrag og få rabat på forskellige ting i HUSET. Der er også gratis prøvebehandlinger 2 gange om året for medlemmer og så er der medlemsaftner.

Sidste medlemsaften var en hyggelig aften med snak om æteriske olier og efter kaffen fik alle mulighed for at lave en lækker ansigtsserum med lige netop de egenskaber man ønskede til sin hud.

 

helheds-HUSET.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php