Det handler om at se mulighederne

6. april 2018

 

Der findes næppe nogen færdig opskrift på, hvordan man skaber vækst i en virksomhed. I mange tilfælde handler det om at se mulighederne, gribe dem, og turde føre dem ud i livet.
Michael Egmose er en af dem, som har turde forfølge sine mål og realisere dem.

En virksomhed i vækst
Siden 1929 har der ligget autoværksted i Revninge. Michael Egmose overtog forretningen efter sin far og farbror i 1999, og er således i dag 3.generation som står bag roret i Revninge Autoværksted ApS. Dengang var der 4-5 ansatte, hvor der i dag er 20 medarbejdere. En udvikling som siden Michael Egmose overtog kun er gået én vej – fremad.
I 1999 var Revninge Autoværksted ApS. Skoda forhandler, men da en del af Skoda forhandlingen i 2003 blev opsagt i Danmark, valgte Michael Egmose at sadle om. I stedet for at fortsætte alene som Skoda forhandler, hvilket han godt kunne have gjort, opsagde han kontrakten med Skoda, og brugte i stedet en del tid på at opbygge et netværk i Tyskland på brugtvogne som var max. fire år gamle. Det blev primært VW, Skoda, Seat og Audi, som den dag i dag importeres til Revninge fra både Tyskland og hele Europa.
– Det var en god beslutning, og da jeg samme år også blev en del af AutoMester kæden, var vi rigtig godt rustet og klædt på til fremtiden, siger Michael Egmose.

Værksted, udstilling og bilsyn
Autoværkstedet ligger på Revninge Bygade 21 i Revninge, og her er stort set det hele indenfor faget. Værksted, biludstilling, skadecenter, hvor her også er pladeværksted, og så er her også en Bilsynplus afdeling, med to faste medarbejdere som udelukkende syner biler.
– Vi ønsker at kunne give en så bred service som muligt. Derfor var det en god investering da vi i april 2015 startede op med bilsyn. Man kan booke tid direkte fra vores hjemmeside og der er periodisk syn på værkstedet hver onsdag og torsdag til kl.17, fortæller Michael Egmose og tilføjer at man samtidig fungerer som lokalt motorkontor med indregistrering, omregistrering, afmelding, miljømærker og nummerplader for alle køretøjer lige fra knallert til lastbil.

Biludlejning
Når man nu både sælger, reparerer og syner biler, hvorfor så ikke også udleje dem. Den idé er også kommet til den driftige erhvervsmand i Revninge. Så for at imødekomme et behov fra primært de mange turister der kommer til Kerteminde hver sommer, ofte sejlere, som vil ud og se landet, så tilbyder Michael Egmose også service med biludlejning gennem et One2move samarbejde.
– Der kommer rigtig mange sejlere til Kerteminde hvert år, så her så jeg et behov, som kunne være interessant at bygge videre på, forklarer han. Og som med så meget andet, så skulle der ikke være langt fra tanke til handling. I dag kan der lejes biler fra adressen Marinavejen 1, hvor Michael Egmose har endnu en virksomhed: Egmose Marinecenter.

Marinecenter
På havnen i Kerteminde ligger der en hal på 750 kvadratmeter. Her er der bådopbevaring, bådeværksted og sejlershop. Det hele under samme tag. Manden bag er Michael Egmose
– Vi har i et stykke tid haft 1100 kvadratmeter bådopbebevaring i Revninge, hvor vi har tilbudt vinteropbevaring og klargøring af både for sejlere i området. Juli måned købte jeg så bygningen på Marinavejen 1 og etablerede 750 kvadratmeter mere, fortæller han og tilføjer at hallerne er isolerede, frostfri og tyverisikret med alarm.
– Det har givet rigtig god mening, at udnytte de synergier der ligger, når vi har gode mekanikere og medarbejdere, som dels kan reparere bil- og bådmotorer, og også i forhold til at kunne have fælles administration, lyder det fra Michael Egmose.

 

revningeauto.dk
egmosemarinecenter.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php