”Er der noget du ikke kan klare, så ringer du bare”

6. april 2018

 

Hvis man har hænderne rigtig skruet på, og kan læse en tegning, så er det i virkeligheden ligegyldigt om det er træ eller stål man arbejder med. Sådan skulle det i hvert fald vise sig for Claus Jørgensen, da han gik fra at være uddannet maskinarbejder til i dag at have tømrervirksomheden CJ Montage i Kerteminde.
Faktisk var det en kammerat som manglede en makker til et byggeprojekt på Sjælland, og som tog ham med sig til den anden side af Storebælt. Han oplærte ham i tømrerfaget, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé. Claus Jørgensen fik et CVR nummer, og ret hurtigt blev de to et godt makkerpar på byggepladsen.
– Jeg fandt ud af, at der faktisk slet ikke var den store forskel i om det var jern eller træ man arbejdede med. Jeg fik smag for det her med at arbejde indenfor tømrerfaget, og efter nogen tid på byggepladser på Sjælland fik jeg opgaver for et ejendomsselskab i Københavnsområdet.
Det blev til en masse forskelligt arbejde på Sjælland bla. med at sætte Kvik Køkkener op, fortæller han.

’Gang i Fyn’ blev redningen
Efter en årrække som selvstændig på Sjælland besluttede Claus Jørgensen, at det måtte være tiden at vende tilbage til Fyn. Forretningen gik fint, så det var blot at fortsætte det gode arbejde hjemme i Kerteminde. Det skulle umiddelbart vise sig ikke være så nemt.
– Jeg havde jo som sådan intet erhvervsnetværk i lokalområdet og ingen kendte mit firma. Det gik udmærket i et stykke tid, men da finanskrisen satte ind begyndte udfordringerne at komme. Det hele gik ned i gear, og jeg var nødt til at træffe en beslutning, om jeg skulle fortsætte som selvstændig eller lukke firmaet ned, fortæller han. Men så kom der en henvendelse fra Kerteminde Ugeavis.
– Det blev faktisk min redning. Kampagnen ’Gang i Fyn’ fik markedsført min virksomhed, og inden for ganske kort tid blev CJ Montage kendt i området og kunderne begyndte at komme, siger han.

En virksomhed i vækst
I dag er CJ Montage en virksomhed med 11 medarbejdere, heraf fire lærlinge, foruden mester selv og en kontordame. Firmaet er vokset gennem årene og har alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde plus en god samarbejdsaftale med bla. Tvis Køkkener i Odense og Svane Køkken.
– Mit slogan lyder: Er der noget du ikke kan klare, så ringer du bare, smiler håndværksmesteren som holder reception den 26.april i forbindelse med sin 50 års fødselsdag og overtagelse af CJ Montage’s bygninger på Strandvangen 9 i Kerteminde.

cjmontage.com

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php