Fyns sjoveste minigolf ligger i Kerteminde

6. april 2018

 

Fra Påsken går det løs igen på Kerteminde Minigolf. Ja, faktisk er det bare gået fremad år efter år siden Hans Kaas op til julen 2008 tog beslutningen, at kvitte jobbet som møbelsælger for i stedet at satse helt på minigolfbanen på Marinavejen 16 i Kerteminde. En beslutning han aldrig har fortrudt.
– Når man, som jeg, havde den her fornemmelse i maven, at det her var det rigtige at gøre, så skal man lytte til sin mavefornemmelse, siger Hans Kaas som har ejet Kerteminde Minigolf siden 1990, men med job dengang ved siden af som møbelsælger.

Folk kommer fra hele Fyn
Der er kun den ene minigolfbane i Kerteminde. Til gengæld er den også noget ganske særligt. Faktisk kommer der folk udefra til Kerteminde udelukkende for at spille 18 huller på banen.
– Der er mange som kommer langvejs fra for at spille på banen. De kommer fra hele Fyn, og faktisk er der nogle som kommer hvert eneste år helt fra Haderslev, fortæller Hans Kaas.
Og det er ikke uden grund. Kerteminde Minigolf hører nemlig til i den bedre ende af skalaen for minigolfbaner. I de første år i midten af 1980’erne spillede man på en eternit-bane. Senere blev det forbedret og i 2007 lod Hans Kaas banen lave helt om til adventure golf – en bane på kunstgræs og med bakker og udfordrene landskaber – en oplevelse ud over det sædvanlige.
– Vores bane er stor og spændende at gå på, og samtidig er der jo en fantastisk udsigt over Storebælt – et rigtigt sommersted, smiler Hans Kaas.

Ishus med det hele
Ingen minigolf uden et ishus, og sådan et er der naturligvis også sammen med Kerteminde Minigolf, hvor man kan få både softice og gode fynske gammeldaws isvafler med guf og hele svineriet. Og skulle man have lyst til en hotdog eller en bakke pomfritter, så er det også på spisesedlen i ishuset.
– I øjeblikket arbejder jeg på at få tilladelse til at etablere nogle åbne pavilloner, så man kan sidde i læ og tørvejr og spise sin is, hvis der kommer en sommer-regnbyge, fortæller Hans Kaas som trods den dårlige sommer sidste år havde sin bedste sæson nogensinde.
– Gennem årene er det kun gået fremad med besøgstallene. Derfor har jeg i år udvidet åbningstiderne så vi i juni har åbent alle dage fra kl.11-23 og i juli fra kl. 10-23. siger Hans Kaas og oplyser at Kerteminde Minigolf har åbent i april kl.11-20:30 og i maj åbent kl.11-22

kertemindeminigolf.dk

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php