Her er alt til den modne kvinde

6. april 2018

 

Hun var blot 16 år, da Lotte Theilgaard startede i sin fars forretning Refning Poulsen som skolepige. Hun tømte prøverum, ryddede op og fejede gården, som man gjorde dengang, når man havde et job efter skoletid. Senere startede hun i lære den butik, som hun for 24 år siden overtog efter sin far og omdøbte til Det nye Refning Poulsen.
Lotte Theilgaard kender sine kunder godt. Det gør man efter så mange år. Hun ved, hvad der er efterspørgsel på og hvilke behov kunderne har. Hun kender sine kunder rigtig godt, og de kender hende. Og det er ikke udelukkende på grund af det store varesortiment at kunderne kommer igen. Man oplever nemlig noget ganske særligt, når man handler hos Det nye Refning Poulsen – god gammeldags serviceånd.

Ikke medlem af nogen kæde
Ikke mindre end to gange på den korte tid jeg var i forretningen for at lave denne artikel, oplevede jeg, at døren blev holdt for kunderne. En lille men meget væsentlig detalje i det her med service. Måske det netop er sådan noget, der gør, at Lotte Theilgaard har kunder som kom i forretningen med deres mor, da de var børn, og nu handler her selv som voksne kvinder. Det er ikke til at vide.

Det nye Refning Poulsen henvender sig til kvinder på 30+. Her er et meget bredt udvalg af tøj til modne kvinder i stueetagen og en stor 1.sal udelukkende med sko.
– Det er ikke så afgørende hvilke mærker vi har i butikken. Det er ikke det vores kunder går efter. Her skal være et bredt udvalg og i alle størrelser, fortæller Lotte Theilgaard som også har en afdeling med tøj til piger med former – noget som har været en mangelvare i byen, efter der lukkede en butik med lige præcis det kundesegment.
Skoene på 1.salen kom til for 13 år siden, og det har vist sig være en stor succes. Ikke mindst fordi Det nye Refning Poulsen ikke er medlem af nogen kæde, hverken med tøj eller sko. Det giver frihed.
– Vi er helt uafhængige og kan fuldstændig selv bestemme, hvad vi ønsker at have i forretningen. Jeg kigger på, hvad vores kunder efterspørger, og så handler vi ind efter det, siger Lotte Theilgaard som også lytter til sine fire medarbejderes input.
– Jeg har verdens bedste personale, og de kommer naturligvis også med deres ideer til indkøb. Det lytter jeg naturligvis til, siger Lotte Theilgaard og fortæller, at hvis de er uenige i om en vare kan sælges, så vædder de en kage.
– Her er et godt arbejdsklima, hvor alle bidrager til at gøre Det nye Refning Poulsen til en dejlig butik at komme i, smiler Lotte Theilgaard.

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php