Restaurant med det hele – også havudsigt

6. april 2018

 

Man kan nærmest ikke have en bedre beliggenhed end Restaurant Kerteminde Sejlklub, med panoramaudsigt ud over Kerteminde Bugt til Storebælt, og med Kerteminde Havn og Marina som nærmeste nabo. Duften af saltvand og lyden af vanter og slag der slår mod masterne i havnen, vil få enhver til at anbefale dette som et besøg værd.
Ægteparret Pernille og Mark Møller har forpagtet Restaurant Kerteminde Sejlklub på fjerde år. Siden foråret 2015 har de sat deres præg på den populære restaurant, som holder åbent hele året. Det er nemlig lige så charmerende at besøge restauranten en bidende kold aften i februar, og spise en god middag mens havet rusker lige uden for vinduerne, som at sidde en varm sommeraften i højsæsonen med en rejemad og et koldt glas rosé på den sydvendte terrasse.

Frisk fisk hver dag
Det betyder meget for Pernille og Mark Møller at skabe den helt rigtige stemning for gæsterne i den maritime restaurant. Her kommer både sejlere, turister, familier og landkrabber så der skal være noget som favner bredt. Således har de både a la carte spisekort og buffet på menuen.
– I sommerperioden har vi altid en stor fiskebuffet med en masser af lækre fisk og skaldyr og inspirerende tilbehør. Vores udgangspunkt er i det gode danske køkken, så udover buffeten kan man også få stjerneskud, blåmuslinger og andre fiskeretter – og naturligvis en god æggekage, stegt lever eller en saftig bøf, siger Mark Møller og tilføjer at der er frisk fisk hver dag fra Albanigades Fisk & Vildt.
Udover buffeten, som varierer i forhold til sæson og årstid, så er der ’spis hvad du kan frokostbuffet’ hver søndag for 155 kroner. Frokostkøkkenet holder åbent kl.12-17 og aftenkortet er fra kl.17-21.

Mad ud af huset juleaften
Der har i mange år været restaurant i det gamle sejlklubhus, og når sejlklubben holder arrangementer eller generalforsamling så er det naturligvis stadig her det foregår. Eller når der om sommeren er Sailextreme, den største danske jollestævne for alle, så er Restaurant Kerteminde Sejlklub et omdrejningspunkt.
– Så kommer her virkelig mange mennesker, og det er vi naturligvis rustet til, smiler Pernille Møller.

Man kan også leje sig ind som selskab i restauranten eller bestille mad ud af huset.
– Det er blevet en stor succes – i sær juleaften, hvor vi virkelig havde mange bestillinger sidste år, siger Pernille Møller.

Restaurant Kerteminde Sejlklub har åbent fra den 01.10. til 01.04. torsdag til lørdag kl.12-21 og søndag kl.12-15. og fra 01.04. til 01.10. åbent alle ugens dage. kl.12-21

restaurantkertemindesejlklub.dk

 
ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php