Styrken ligger i det lokale

6. april 2018

 

I Marslev lidt uden for Kerteminde ligger der en VVS forretning. Marslev VVS, hedder den, og her har man ikke, som mange andre VVS installatører, specialiseret sig inden for ét specifikt fagområde. Næ, Hos Marslev VVS favner man det hele. Det er nødvendigt med en bred faglig viden, når man skal være konkurrencedygtige i en tid, hvor alting bliver større.

Kender lokalsamfundet
Mester hedder Klaus Friis Madsen. Han er VVS installatør og indehaver sammen med sin hustru Vibeke Pedersen, som står for det administrative i VVS forretningen, som ligger på Odense 96, og har gjort det i 35 år. Inden var her slagteri, så stedet er kendt af lokalbefolkningen.
– Vores styrke ligger i at vi er lokale. Vi er ikke en del af en sammenslutning, men helt selvstændige og kender folk i lokalsamfundet. Det kan der være rigtig mange fordele i. Vores lokalkendskab har afgjort en betydning, når vi skal byde ind på en opgave, siger Klaus Friis Madsen som er udlært i 1984 ved Marslev VVS, og har drevet forretningen siden 1997.

 

Bred faglighed
Når man, som Marslev VVS, ligger ude på landet, så skal man have en bred faglig viden inden for mange forskellige områder. Det betyder, at Klaus Friis Madsen og hans tre svende, hvoraf den ene netop er udlært fra stedet, skal kunne håndtere alle former for VVS arbejde. Det være sig fjernvarme, olie/gasfyr, varmepumper, stokerfyr og regulært spjældarbejde inden for fagområdet. Alle er certificerede i at må arbejde med gasfyr, og en af svendene har specialiseret sig med blikkenslagerarbejde og har samtidig en OR-certifisering i at arbejde med oliefyr.
– Det giver flere muligheder i at byde ind på arbejdsopgaver. For eksempel vandt vi licitationen på det nye børnehus ved Marslev Skole, som ligger nærmest på den anden side af vejen, hvor vi bor. Her skal vi lave alt VVS arbejde som bla. omfatter 1600 meter gulvarmeslanger i den nye bygning, forklarer Klaus Friis Madsen.

 

Troværdighed
I ejendommen på Odensevej, hvor Marslev VVS har base, er her både lager, pladeværksted og alt det andet, som gør, at opgaverne kan forberedes hjemmefra, så vidt det er muligt. På kontoret sidder Vibeke Pedersen og sørger for at alt papirarbejdet er i orden. På gulvet trisser Sille rundt – den lille værkstedshund på 12 år, som sætter prikken over i’et.
– Vi kender hinanden godt her i området, så laver vi et dårligt stykke arbejde, så er der kontant afregning. Derfor vægter vi højt, at overholde aftaler, være troværdige og udføre et godt stykke arbejde, siger Klaus Friis Madsen.

 

marslev-vvs.dk

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php