Campingplads med sundudsigt og surfskole

1. juni 2018

 

Midt i den uspolerede natur, og direkte ned til Svendborgsund, ligger Rantzausminde Camping. Øhavsstien går nærmest lige forbi, færgerne til øerne passerer gennem sundet, og her er plads til både børnefamilier, cykelturister, sejlere, surfere, og de som gerne vil holde ferie i rolige idylliske omgivelser i kernen af Det Sydfynske Øhav. Man kan dårligt forestille sig en bedre placering af en campingplads.

 

Campingplads i 56 år
Siden 1962 har den gamle flotte landejendom med bindingsværk og stråtag på Rantzausmindevej 215, været basen for Rantzausminde Camping. Det er Birgitte Rasmussens barndomshjem, og det er også hende som driver campingpladsen, som hun overtog efter sin mor Gerda Rasmussen i 2008.
– Jeg glæder mig lige meget hver eneste år, når campingsæsonen starter. Det er en lille og meget hyggelig campingplads med plads til 80 campingvogne – heraf er omkring halvdelen fastliggere. Og så er her naturligvis også plads til at slå teltet op – med havudsigt, smiler Birgitte Rasmussen og tilføjer, at man både kan leje en campingvogn på pladsen, eller komme med sin egen for en enkelt overnatning eller blive hele sommeren. Her er pladser direkte ned til vandet, som kan reserveres for max. otte dage.

Alle er velkommen
Man bliver grebet af stemningen på campingpladsen, hvor her ånder en rolig og afbalanceret atmosfære. Legepladsen til børnene er ikke fyldt med store hoppeborge og vandkanoner, men i stedet indrettet med gode legemuligheder for både små og større børn. Forældrene kan sidde på en bænk og slikke sol mens ungerne leger, eller man kan købe en is fra Skarø i kiosken og nyde sammen.
– Alle er velkommen til at komme forbi, siger Birgitte Rasmussen, som ofte har familier fra lokalområdet der kommer på besøg.

 

Surfskole ved kysten
Nede ved kysten holder Fyns Surfskole fra Fåborg til. De har lavet et samarbejde med Birgitte om at komme og surfe og afholde kurser i windsurfing, kitesurfing og stand up paddle på stedet. Lasse Nakskov er medejer af Fyns Surfskole sammen med Anders Borg, og han er rigtig glad ved samarbejdet.
– Vi tager rundt de gode steder på Fyn og holder surfkurser, og her lige ved Lehnsskov er et af de absolut bedste steder. Man kan se på vores hjemmeside eller Facebook, hvor og hvornår vi holder kurser, og så kan man tilmelde sig, eller dukke op på stedet. Vi har udstyret, så det er vinden der afgør, hvornår vi ruller vognen med alt udstyret ud, siger Lasse Nakskov og tilføjer, at der er plads til alle på tværs af aldersgrupper – både øvede og nybegyndere.
rantzausmindecamping.dk
fynssurfskole.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php