Den gode smag ligger også i oplevelsen

13. juni 2018

 

Brødet er luftigt og smager af det mel og korn, det er lavet af. Det er bagt med surdej, så bagningsprocessen er lidt længere. Til gengæld smager det så meget bedre.
Kødet er nøje udvalgt fra særlige kødproducenter så kvaliteten er i harmoni med den gode smagsoplevelse. Grøntsagerne er friske og knaser de rigtige steder.
En god sandwich med friske velsmagende råvarer i en økologisk bolle bagt med sjæl – bragt lige til døren eller købt i forbifarten. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er hvad man kan opleve i Svendborg midtby, når slagtermester Mads Hvenegaard hver dag tager turen rundt i gader og stræder på sin nye ladcykel, som er fyldt med frisksmurte sandwich og smørrebrød fra slagterforretningen i Gerritsgade 36.

 


Mere liv i byen
Smilet er stort – både fra Mads Hvenegaard og de mennesker han møder på cyklen gennem byen. Kassen på cyklen har han selv bygget og indrettet med mulighed for at skifte den ud til andre funktioner. Lige nu er den byens nye mobile-sandwich-cykel, som kører ud til butikkerne i midtbyen og tilbyder sandwich og smørrebrød i frokostpausen, eller man kan købe en lige midt i gågaden. Men den kan også anvendes til andre ting.

– Selvfølgelig er cyklen god reklame for min slagterforretning, men for mig handler det mest om at skabe mere liv i byen. Når grillsæsonen rigtig går i gang, så laver jeg cyklen om til en mobil-grill, og griller gode hjemmelavede grillpølser midt på Torvet, siger slagtermesteren.
Den idé er Simon Styrup fra Vinspecialisten i Korsgade vild med, og han er parat til at gøre smagsoplevelsen fuldendt.
– Der skal naturligvis et godt glas rosé til en velsmagende grillpølse på en varm sommerdag, så når Mads kører cyklen i stilling på Torvet, på havnen eller et andet sted i byen, så er vi gerne med, siger Simon Styrup.


De lokale relationer
Mads Hvenegaard’s koncept bygger på samarbejde om smag. Brødet til de gode sandwich får han fra Brødkompagniet i Brogade 29, som bager økologisk brød efter gamle håndværkstraditioner, og grøntsagerne er fra Gårdbutikken Eriksholm på Thurø.

– Jeg dyrker de lokale samarbejder, fordi de gode lokale relationer er med til at understøtte min forretningsmodel med de historier og råvarer mine samarbejdspartnere tilføjer konceptet, forklarer Mads Hvenegaard og opfordrer flere til at se mulighederne i at anskaffe sig mobile enheder, og på den måde øge mulighederne for deres forretning og medvirke til at gøre bymidten og handelslivet endnu mere levende.

 

slagter-hvenegaard.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php