Giant Steps klar med stort koncertprogram for efteråret

16. juni 2018

 

AF PIA BLOHM

 

Selvom sommeren står for døren, har Giant Steps allerede nu smidt sit koncertprogram for efteråret på gaden. Masser af nye friske varer mærket med jazz og verdensmusik er sat på hylderne, og fra sidst i august  kan man begynde at pakke op for alle herlighederne.

Åbningskoncerten torsdag aften d. 23. august er lagt i hænderne på en af europa’s vigtigste og største pianister Enrico Pieranunzi.  En fantastisk musiker der netop nu befinder sig på et kreativt højdepunkt i sin karriere. Denne aften gør en af Danmarks store bassister Thomas Fonnesbæk ham selskab.  Ugen efter torsdag d. 30. august, hvor film – og kulturdagene SVEND er på sit højeste, serverer Giant Steps i den anledning en dobbeltkoncert med nogle af tidens spændende, originale navne, der har gjort sig stærkt bemærket på den danske musikscene. Det drejer sig om sangerinden og sangskriveren Kirstine Stubbe Teglbjærg samt bandet Røgsignal. Og det slutter langt fra her. Koncerterne fortsætter i en lind strøm helt frem til midt i december.

Det er som sædvanlig muligt at reservere plads ved henvendelse til Arne B, som igen ligger lokaler til. Billetter kan tillige købes online på Billet.dk og på turistkontoret, Havnepladsen 2 . Prisen er den samme, om man køber ved indgangen eller i forsalg.

 

Hele efterårets koncertprogram kan bl.a. hentes på Arne B, Svendborg Bibliotek og online på giantsteps.dk.
Mød desuden Giant Steps på Facebook.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder





  - Få Dit arrangement med

Svendborg Rabbits



Blogroll





Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php