Hjælp – lampen lyser!

17. juni 2018

 

Olielampen lyser! Der kommer et billede af en svensknøgle eller måske oven i købet af hele motoren! Hvad gør du? Tør man overhovedet at køre længere. Tænk, hvis det viser sig, at være en alvorlig fejl! Det kommer sikkert til at koste en formue at reparere..

De fleste af os har sikkert oplevet scenariet, og er man ikke lige uddannet mekaniker, så står man nærmest på herrens mark, når det sker. Heldigvis behøver det slet ikke at komme dertil.

Man kan nemlig lave en servicekontrakt med Bilhuset Svendborg og på den måde være rolig omkring at ens bil altid er helt driftsikker.

Driftsikkerhed med servicepakke
Niels Sørensen er indehaver af Bilhuset Svendborg og klar med et helt nyt koncept, hvor man som bilejer kan tegne en servicekontrakt med værkstedet. Det fungerer på den måde, at man fra 249 kr. om måneden tegner et serviceabonnement med forskellige tilvalgsmuligheder. Den lille pakke indeholder et årligt serviceeftersyn med olieskift, tjek af filtre og bremser osv. og så er det med i prisen, at man til enhver tid kan komme og fylde sprintlervæske på. Herudover kan man udvide pakken med for eksempel udskiftning og opbevaring af dæk, vejhjælp mv.
– Vores ønske er at give vores kunder en udvidet service fuldstændig tilpasset den enkeltes behov. Kører man rigtig mange kilometer hvert år, så behøver man ikke gå og bekymre sig, om bilens ve og vel, om jeg så må sige. Kører man ikke så mange kilometer, så kan det være, at det passer fint med det årlige eftersyn. Det handler om tryghed for den enkelte, siger Niels Sørensen.

Lakering af køkkenlåger
Bilhuset Svendborg er en mangfoldig virksomhed som siden 2012 har ligget på Grønnemosevej 12 i Svendborgs nordlige industrikvarter. De er en del af AutoMester – Danmarks største netværk af mekanikere som med løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier giver den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang. Niels Sørensen har fire mekanikere på værkstedet, heraf 1-2 lærlinge.
– Jeg har altid lærlinge, det er ganske enkelt vores pligt at sikre fagets eksistens, smiler Niels Sørensen.
Inden Niels Sørensen flyttede ind på Grønnemosevej drev han i 12 år Hovedvejens Auto, som ligger ved den tidligere A9 hovedvej. De nye omgivelser og lokaler i Svendborg gav flere og nye muligheder.
– Jeg har altid haft den forretningsfilosofi, at det er en rigtig god idé med flere heste at spille på. Så da vi rykkede til Grønnemosevej gav det mulighed for flere modeller under samme tag. Således har vi også et malerværksted, som vi har haft stor succes med, fortæller Niels Sørensen og tilegner successen, at det ikke kun er et malerværksted for biler. Her males også alt muligt andet for eksempel køkkenlåger og døre.
– Der er tre mand på malerværkstedet – vores lakcenter, som har specialiseret sig i at kunne male alle tænkelige komponenter. Vi har i dag en nicheproduktion, hvor man kan få lakeret sine køkkenlåger og døre i glans 40, som et nyt køkken eller nye døre i huset, og i standard farvenuancer; modehvid, ren hvid, grå og sort. For andre farver er der et starttillæg på 500 kr. og for f.eks. rød, orange eller grøn, skal vi have et tillæg fordi det er farver der dækker meget dårligt, forklarer Niels Sørensen og tilføjer, at man på bilhusetsvendborg.dk kan gå ind og bestille lige pricis hvad man ønsker at få lakeret, hvilken farve og stk. antal, og få prisen oplyst med det samme. Det eneste man selv skal gøre er, at afmontere låger og døre og komme med dem selv.
– Vi har et rigtig godt samarbejde med Fynske Farver, hvor vi maler køkkenlåger for primært boligforeninger – og så tager vi også andre specialopgaver ind, som for eksempel den her Porsche 911 fra 1978, smiler Niels Sørensen og viser mig karossen fra den tyske sportsvogn, nylakeret i den originale hvide farve.

 
Leasing af varebiler med individuelle løsninger
En anden niche som findes hos Bilhuset Svendborg er leasing af varebiler. Ikke bare tre modeller men lige præcis den model man ønsker.
– Vi tilbyder fuldstændig individuelle løsninger på leasing af varebiler i alle modeller. Man kommer ind og ser de muligheder vi har, og vi leverer varebilen i den model man ønsker, med den indretning som passer til ens behov med reolsystemer og andet tilbehør, og ønsker man bilen folieret med firmalogo, så klarer vi også den opgave, forklarer Niels Sørensen og indskyder, at opgaven kan løftes om det er en eller flere varevogne man ønsker at lease.
– Og skal du flytte i weekenden, så har vi også en stor flyttebil til lille kørekort man kan leje for 499 kroner i døgnet inklusiv 100 km., slutter Niels Sørensen.

 

bilhusetsvendborg.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php