Internet på pc’en med din smartphone

19. juni 2018

 

AF ALLAN BOJSEN, bojsen.dk

 

Sommeren er over os, og mange drager af sted på ferie i ind- og udland. Nogen vil nyde feriedagene, hvor de kan glemme alt om det daglige job samt trummerum, mens andre har det bedst, hvis de kan tjekke deres mailboks en gang eller 2 om dagen. Her klarer dagens smarthones opgaven uden problemer, hvis din smartphone altså er sat op til at kunne tjekke dine indbakker.

 

For andre er det et must at man kobler sig på internettet. Man har sikkert medbragt den bærbare computer i håb om at man har trådløst internet til rådighed, når man ankommer til feriedestinationen. Sådan er det heldigvis de fleste steder i dag, men man oplever stadig feriesteder, hvor nettet ikke er til stede af den ene eller den anden grund. Men så er det jo godt at man kan bruge sin smartphone som trådløst hotspot, så familien kan komme på nettet via deres computer.

 

Her viser mitsvendborg.dk hvordan du overfører trådløst internet fra din smartphone til computeren, men for god ordens skyld bør du allerførst tjekke dit mobilabonnement, inden du hæver armene i triumf. Tjek hvor mange GB data du har i dit abonnement, inden du går net-amok på computeren. Ellers kan det blive en dyr affære.

 

Fra iPhone til computer – sådan gør du

Tryk på Indstillinger og vælg Mobilnetværk

Tryk herefter på Internetdeling – tryk på ikonen for at slå netdeling til

Bemærk den wifi-kode der står nedenunder samt navnet på telefonen.

 

Fra Android til computer – sådan gør du

Åbn Indstillinger

Tryk på Netværk og Internet – fokuser på Hotspot og netdeling

Aktiver wifi hotspot

Tryk på konfiguration af wifi hotspot

Angiv adgangskode til dit trådløse wifi hotspot

Gem

 

Sådan gør du på computeren
Nu mangler du at fange din smartphones fantastiske internetsignaler på computeren. Dette gøres på forskellig vis alt efter hvilken computer du sidder ved, men du skal have fuld fokus på at se hvilke wifi netværk der er omkring dig. Med lidt god vilje og vand i håret vil du snart kunne se dit hotspot på din smartphone, og når du dbbeltklikker på dette hotspot, bliver du formentlig spurgt om en wifi kode. Denne kode indtaster du, hvorefter computeren forhåbentlig accepterer alle teknikaliteter.

 

Hermed burde din computer nu have internetforbindelse via hotspottet på din smartphone, og dermed kan du tjekke din mail, mens børn og unge kan muntre sig med alskens fornøjeligheder på det store internet. Bemærk at trådløst hotspot på din smartphone godt kan suge lidt ekstra ud af batteriets ressourcer på telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php