Når webshop og butik går hånd i hånd

20. juni 2018

 

Man kan sagtens kombinere en velfungerende webshop og engrosvirksomhed med den fysiske butik og opnå succes. Det er Joan Knudsen og hendes butik DIVINA i Vestergade 96A et bevis på. I en årrække har hun drevet en succesfuld webshop, med salg af basic-tøj fra Italien, inden hun 1.september sidste år valgte også at åbne sin egen butik. Det skulle vise sig at være en god idé. Kunderne er strømmet til den blot 100 kvadratmeter store butik, hvor hun sælger et udpluk af de ikke mindre end ca. 6000 tøjenheder, som sælges fra butikker i hele Europa.
– Det var på utallige opfordringer, at jeg tog skridtet videre, og åbnede en fysisk butik til min webshop. Jeg havde dog aldrig troet, at det ville blive så populært, siger Joan Knudsen.

 

Dansk design – italiensk håndværk
DIVINA er Joan Knudsens eget tøjmærke. Hun er selv med i designprocessen i Danmark inden det bliver produceret i Italien, hvor man er kendt for at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde inden for tekstilbranchen. Og netop kvaliteten er vægtet højt hos Joan Knudsen.

– Mine agenter sælger tøjet i Sverige, Holland, Tyskland, Belgien og Danmark. Det er vigtigt for mig, at de kan stå inde for den gode kvalitet, derfor går jeg ikke på kompromis i den retning, forklarer Joan Knudsen som ved at sælge tøj udelukkende i mikrofiber, også kan sikre, at tøjet både er allergivenligt, ikke krymper i vask eller skifter farve, og at det er åndbart og antistatisk.
– Jeg oplever flere som, når de først har haft en DIVINA top i garderoben, kommer tilbage netop på grund af den gode kvalitet mikrofiber, siger Joan Knudsen.

Hver dag får hun bestillinger fra sine agenter på DIVINA tøj, som skal leveres fra hendes lager i Danmark til butikker rundt omkring. Udover sine godt 6000 tøjenheder fra eget lager, så har hun godt og vel det dobbelte at trække på fra producenter i Italien.
– Normalt kan jeg levere fra dag til dag fra eget lager, og skulle behovet være bredere, så har jeg mit italienske netværk af gode stabile producenter, som fungerer rigtig godt, fortæller hun og tilføjer, at DIVINA basic blev etableret i 2011 i samarbejde med en Italienske familie, som driver deres virksomhed i Norditalien.

 

Joan Knudsen har netop valgt at udvide åbningstiderne i DIVINA butikken i Vestergade, så her nu også er åben hver lørdag fra 1.juni til 31.august fra kl.10-14

 

divina.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php