Ny Kommunikationschef på BaggårdTeatret

19. juni 2018

(Foto: Knud Mortensen)

 

BaggårdTeatret er stolte over at præsentere Jannie Schjødt Kold som ny kommunikationschef på BaggårdTeatret. Hun tiltræder 6. august 2016

 

Jannie Schjødt Kold har en baggrund som journalist og har arbejdet på Information og Kristeligt Dagblad. Hun har desuden skrevet adskillige rejsereportager for JP REJSER og lavet kommunikationsarbejde for forskellige organisationer og undervist børn og voksne i at fortælle de gode historier.

 

– Det er med stor begejstring og forventningsglæde, at jeg byder velkommen til Jannie. Hun har en teatervidenskabelig baggrund og skarp journalistisk profil der har markeret sig nationalt. Hun er for ganske nylig flyttet til egnen med sin familie, og bygger dermed på fortællingen om Sydfyns enestående tiltrækningskraft. Jeg kan ikke vente til, at teatrets nuværende og kommende publikummer skal møde hende, og nyde godt af hendes stærke kompetencer, fortæller teaterdirektør Jakob Bjerregaard Engmann.

 

Foruden sit journalistiske virke så har Jannie Schjødt Kold læst teatervidenskab ved Københavns Universitet og anmeldt børne- og ungdomsteater for Weekendavisen.

– BaggårdTeatret er en vippende bøje i mit kulturhav, og en af grundene til, at vi valgte at flytte fra hovedstadsområdet til Sydfyn. Vi havde ledt efter et sted at komme naturen nær og verdensklassekulturen ved. Det ene fandt vi på Thurø, det andet i Svendborg. Jeg tror at fremtiden er lokal-global, og BaggårdTeatret har flere gange vist, at de store historier kan findes på et meget lokalt sted, udtaler Jannie Schjødt Kold


Jannie Schjødt Kold tiltræder som kommunikationschef på BaggårdTeatret 6. august 2018

 

BaggårdTeatret, Svendborg Egnsteater, skaber forestillinger med et lokalt udgangspunkt og behandler tematikker, der rækker ud i resten af verden. Siden 1960’erne har teatret skabt ny samtidsrelevant scenekunst for børn, unge og voksne med turnevirksomhed i ind- og udland.

Se programmet for den kommende sæson på baggaardteatret.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php