Prøveparken genindviet efter ombygning og renovering

20. juni 2018

 

– Prøveparken ved Toldboden på Svendborg Havn har været en succés. Siden 2015 har den været samlingssted for byens skatere og plads til leg og ophold for børn, voksne og byens gæster. Prøveparken blev anlagt som en midlertidig løsning, mens vi venter på en Havnepark på stedet. Men det midlertidige blev slidt og derfor har der været behov for reparationer og fornyelse af både legeplads og skateelementer, siger Flemming Madsen, formand for Udvalget for Teknik- og Erhvervsudvalget.

 

Prøveparken bliver renoveret som led i de midlertidige aktiviteter der sker rundt om på Svendborg Havn.  Når Prøveparken bliver genindviet er skaterne i fokus. Seks af Danmarks bedste skatere er inviteret. Blandt andre deltager Tobias Müllerdud, som tidligere på året deltog i X-games.. Sammen med de andre skatere vil hanl vise sine bedste tricks og være med i den skatekonkurrence, som bliver afholdt. Konkurrencen er åben for alle interesserede. Der er 5.000 kroner på højkant til vinderen og pølser og sodavand til de fremmødte.

Et par uger efter vil Prøveparkens legeområde være klar til at tage imod de yngste brugere med renoveret sandkasse og gyngestativ. Fra nye borde og bænke vil forældre og andre der blot vil kigge på kunne følge med i det aktive område ved havnen.

 

Manden bag skateparken
Svendborg Kommune har bedt Keld Aabjørn, om at stå i spidsen for renovering og ombygning Keld har været medarrangør af én af verdens største skatekonkurrencer og har bygget skateparker i Danmark og flere steder i udlandet. Keld har mere end 25 års erfaring og har rådført sig med skatere fra Svendborg og har taget dem med i processen mod en ny og bedre skatepark.

 

Endnu mere liv på havnen
Samtidig med Prøveparkens genindvielse tager Svendborg Havn renoverede faciliteter for sejlerne i brug, med nye toiletter og et sejlerkøkken i bygningen ved siden af Bendixen. Og på Nordre Kaj åbner Svendborg Havns nye tilbud til autocamperne. Her indvies 5 autocamperpladser med en enestående havneudsigt og ganske nær servicetilbuddene ved Havnekontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php