Kvindelig indisk tablaspiller i selskab med svensk superguitarist

22. april 2009


www.giantsteps.dk

Arne B torsdag aften d. 23. april
Hvem spillede den fedeste jazzfunk i Norden tilbage i 80’erne? For mange vil svaret komme prompte: det gjorde finske Jukka Tolonen Band. Mon ikke også bandets uforlignelige guitarist Coste Apetrea herefter vil dukke op på nethinden – den karismatiske og smilende svenske musiker der med sin guitar kunne frembringe gåsehud og en rislen ned ad ryggen.  
Det er nu lykkedes musikforeningen Giant Steps at lokke Apetrea til Svendborg og oven i købet i selskab med
en af Indiens største kvindelige tablaspillere Suranjana Ghosh. Sammen vil de kaste sig ud i et af kapelmesterens mere afdæmpede projekter, hvor skæve og komplekse rytmer fra den karakteristiske tabla løber om kap med Coste Apetreas pulserende, citar-lignende guitarspil i en smuk fusion af funk, folk og rock – tilsat Indiens mystik og inciterende klange.  De to frontfigurer får solid opbakning af den fynske bassist Peter Bendtsen, der tidligere har samarbejdet med den svenske superguitarist.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php