Borgere i Lundeborg indsamlede affald

20. april 2009


Sandra på 5 år var træt efter to timers affaldsindsamling og fik lov at at komme op i vognen sammen med sin sæk det sidste stykke vej ned til sodavand og frikadeller. Billedet til højre viser en god del af indsamlingsholdet i Lundeborg.
Læs mere om Danmarks Naturfredningsforenings store affaldsindsamling, som starter søndag den 19. april og fortsætter ugen efter Her


En nummerplade fra en bil og et pindsvin, der sov vintersøvn i en gammel papkasse, som den havde foret med halm og blade, var blandt resultaterne af søndagens affaldsindsamling i Lundeborg.
27 børn og voksne samt 4 hunde samlede godt 200 kg affald. Det meste var øl- og sodavandsdåser, cigaretpakninger og McDonalds-bakker.
Det var Anne Fogt Petersen, der fandt det sovende pindsvin. – Det skal med hjem i haven, sagde hun og lovede, at resten af indsamlingsholdet måtte komme og hilse på det, når det engang blev vågen.
Efter indsamlingen gav restaurant Havgassens Kabys sild og Havgasse-øl til de voksne og frikadeller og sodavand til børnene.

Havgassen, Anne-Marie Larsen, tør allerede nu love, at hun også næste år vil stå klar med både lidt vådt og tørt til Lundeborg-indsamlerne. – Vi får Lundeborg gjort klar til den kommende sæson, både børn, voksne og hunde har nogle hyggelige timer sammen – og børnene lærer på en god måde, at de ikke bare skal smide affald fra sig på gaderne, på stranden eller i skoven, siger hun.
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php