Ombygningsprojektet for Borgerforeningen præsenteres

23. april 2009


www.kulturhussvendborg.dk

Se også:

Borgerforeningen klar til renovering

Arbejdsgruppen, der i mange år har arbejdet med at skabe et nyt kulturhus i de historiske rammer i Svendborgs gamle borgerforeningen kan nu præsentere det færdige projekt for offentligheden.
Planerne offentliggøres på et kombineret presse/ borgermøde i byrådssalen torsdag d. 30. april kl. 15.00 til 16.00 i byrådssalen på Svendborg Rådhus. Alle interesserede er velkomne.


Projektet blev sidste år en realitet, da der kom tilsagn om støtte fra Svendborg Kommune, A. P. Møller og hustru Chastine McKinney Møllers fond til almene formål samt Lokale og Anlægsfonden. Tilsagn der kom på plads efter at det lykkedes at indsamle over 6 millioner kroner fra det lokale erhvervsliv og private sponsorer.

Modellen og tegningerne af projektet udstilles på Svendborg Bibliotek fra mandag d. 4. maj. Umiddelbart efter præsentationen vil projektet blive udbudt i licitation og selve byggeriet forvente at gå i gang ca. 1. juli med en forventet færdiggørelse i sommeren 2010 og ibrugtagning under Svendborg Festdage i august 2010.

mvh
Jørgen Andersen
Formand
Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg
ja@4ja.dk
mobil: 22 70 41 91

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php