Tango efter fyraften på biblioteket

25. april 2009


Biblioteket på bloggen

www.svendborg-bib.dk
www.dansensdag.dk

Onsdag d. 29. april er det Dansens Dag og det bliver markeret over hele landet. På Svendborg Bibliotek kan man kl. 16.30 se dokumentarfilmen om den berømte danske balletdanser Nini Thelade og hendes fantastiske livsforløb, som i en alder af 93 år endnu er aktiv.
Kl. 16.45 kan alle lige nå en tango efter fyraften. Instruktører fra Tango Fyn vil hjælpe dig med at finde dit indre tangotalent frem. Den sensuelle dans har gjort sit indtog på de europæiske dansegulve og nu har man altså også chancen på Svendborg Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php