Fra Fjällräven til den elegante dametaske

15. august 2018

 

Du behøver ikke styrte hele byen rundt for at finde den rigtige skoletaske til ungerne, kufferten til rejsen eller den lækre pung i læder til din elskede i fødselsdagsgave. Tag i stedet en slentretur gennem Svendborg midtby – nyd det mangfoldige butiksliv, og besøg BAGGI i Kattesundet 3. Her finder du nemlig alt indenfor tasker og kufferter til hverdag, arbejde, fest skole, studie og rejser.

 

Taskebutik i 139 år
Det er de færreste som ikke ved, at i Kattesundet lige i hjertet af Svendborg, ligger byens taskebutik. Siden 1879 har der været forhandlet tasker på adressen, og det gør der heldigvis stadig den dag i dag, hvor det er Lars Skinbjerg der er indehaver, og som overtog forretningen fra det vi kender som Alfred Lund’s Eftf. Og det er med kufferten fuld af gode produkter og erfaring fra tre andre BAGGI butikker, at Lars Skinbjerg glæder sig til at byde kunderne indenfor i hans nye butik i Kattesundet.
– Det er med stor glæde, at vi har kunne overtage både den gode beliggenhed i Kattesundet og samtidig præsentere BAGGI for svendborgenserne, siger Lars Skinbjerg som startede sin første BAGGI butik på Fyn i 1999. I dag har han, udover butikken i Svendborg, forretninger i Rosengårdcentret og Tarup Center i Odense samt i Vægtergade midt i Nyborg.

 

Man skal føle sig godt tilpas
Konceptet BAGGI byder på et bredt udvalg i alt indenfor kufferter, tasker, punge, kreditkortholdere, keyhangers og meget mere. Man kan gå på opdagelse i butikken eller en af de to webshops: baggi.dk og trendybags.dk, hvor varesortimentet rækker så langt man nærmest ønsker. Og finder man en vare fra en af Lars Skinbjerg’s leverandører, som ikke er på hylden i butikken, så får han den hjem, og sender den uden fragtomkostninger.
– Det er en af de ting, som vi gør rigtig meget ud af – at give den personlige service, så folk føler sig godt tilpas hos os. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at vores største konkurrent i dag er internethandel, så her er vi nødt til gøre noget ganske særligt, fortæller Lars Skinbjerg og nævner i den sammenhæng, hvor forskellen blandt andet ligger i forhold til at købe sine ting på nettet.
– Der findes rigtig mange webshops med uoriginale produkter og dårlig kvalitet. Samtidig har man ikke de samme muligheder for efterfølgende service, som dem vi tilbyder. Det kan for eksempel være at skaffe reservedele til kufferter, som hjul og trækstang, og også tilbyde reparationer. Vores gode medarbejdere har en bred faglig viden om alle produkter, så man kan komme ind i butikken og få den hjælp man søger – som eksempelvis hvordan man koder låsen til sin nye kuffert, siger Lars Skinbjerg og tilføjer at BAGGI prismatcher alle danske websites.

 

Landsdækkende bytteservice
En taske er ikke bare en taske, den er også være en del af ens identitet – som et smykke, et ur eller en brille. Alt efter, hvem man er, og hvad man foretager sig, så er der en signalværdi i at have en lækker skindtaske over skulderen, en chic lille elegant dametaske i et smart design, og som lige sætter prikken over i’et i det samlede udtryk, det enkle computer/tabletetui i læder, nylon eller neopren, eller den praktiske og robuste rygsæk, hvor der er 100% styr på det hele inden festivalen eller backpacker-turen.
– Vi ønsker, at folk skal have en god oplevelse af at komme hos os. Man skal kunne give sig tid til at lade sig inspirere og vores personale er der altid til at hjælpe. Oplevelsen af at komme i en BAGGI forretning skal være noget ganske særligt, og servicen tilstræber vi rækker længere en fra døren til kassen. Det gør vi blandt ved at være med i en landsdækkende sammenslutning af ca. 40 taskebutikker i hele Danmark, hvor man kan bytte sin vare uanset om man står i Frederikshavn eller Svendborg. Det er det, vi kalder for god service, siger Lars Skinbjerg.

 

baggi.dk

trendybags.dk

 

ANNONCEBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php