Forår og Frokost

24. april 2009


Den kendte lokale bassist – og Cater: Ole Dorf inviterer til kulinariske oplevelser på Cafe´Aroma i Tinghusgade

Et nyt tiltag får set dagens lys, når “Café A`Roma” mandag d. 27. april fra kl. 12 inviterer indenfor en lille nyhed omkring menuen. Det sker nå der denne dag bydes på en frisk forårsfrokost buffet, som den lokale musiker (og p.t. arbejdsløs cater) Ole Dorf har budt ind med i samarbejde med caféens køkken.
Idéen er osse i tiden fremover at invitere gæstekok til caféen 1-2 gange om måneden, og Ole Dorf sætter tingene igang med sit eget bud på en enkel buffet til rimelig pris, inspireret af forårets kommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php