Glæd dig til efteråret

16. august 2018

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

AF MICHAEL THORBJØRNSEN, redaktør Ugeavisen Svendborg

 

Over de næste par måneder gælder det om at være fremme i skoene i Svendborg. I hvert fald for de butikker, virksomheder og kulturinstitutioner som gerne vil være med i kapløbet om at blive kåret i en af de ni ’Best of Svendborg’ kategorier, som Ugeavisen Svendborg ruller ud til efteråret.

Vi har på avisen haft planen i støbeskeen i løbet af foråret, og vi har trippet for at få lov til at dele den med dig. For vi glæder os til at hylde det lokale handels, kultur og erhvervsliv med en regn af priser efter sommerferien, hvor vi for alvor tager fat på Best of Svendborg, som afsluttes med et stort awardshow på Hotel Svendborg lørdag den 10. november.

Best of Svendborg er ment som et kæmpe skulderklap til bl.a. de butikker og restaurationer, der hver dag åbner dørene i vores by og inviterer os til at kigge indenfor til en god handel og middag. Det er ment som en måde at vise, hvor blomstrende Svendborg handelsliv og kulturliv er. Og her tænker jeg ikke kun på butikkerne i Gerritsgade og Møllergade. Best of Svendborg er et stempel, som lige så godt kan tilfalde butikker, spisesteder, håndværksmestre og virksomheder i Svendborg Storcenter, på Tåsinge eller i en af de mindre byer i Svendborg Kommune.

 

Det bestemmer du
For Best of Svendborg er ikke Ugeavisens hyldest til handelslivet. Det er din. Det er dig som kunde, der får mulighed for at indstille og siden stemme din favorit til tops.

Undervejs håber vi, du vil fortælle os, hvad der er særligt godt ved netop den eller de butikker eller virksomheder, du indstiller.

Ugeavisen Svendborg har i knap 40 år været mediet, hvor kunder og handlende har mødtes i Svendborg, for både erhvervslivet – og kulturlivet – har vi altid skrevet meget om, fordi de begge er så vigtige for vores by og egn.
Så hvem bedre end netop os til at facilitere et tiltag som Best of Svendborg.

Vi ønsker at være en anvendelig avis. Vi ønsker at være i øjenhøjde med vores læsere og vores annoncører. Og vi kan ikke forestille os en bedre måde end ved at give dig som kunde mulighed for at pege på din favorit.

Det er grund nok for os.

Idéen er ikke vores egen. I Aarhus har man under titlen ”Byens bedste” haft initiativet i flere år. København har også været i gang, og i Odense har man med stor succes kørt initiativet i tre år.

Meldingen er, at det skaber glæde, stolthed og opmærksomhed på det handelsliv, der med internettets muligheder sine steder er presset.

Det er endnu en god grund til at hejse flaget for vores lokale butikker og virksomheder.

 

På forhånd tak, fordi du vil være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php