Dommerne er vores kunder

16. august 2018

(Foto: mitsvendborg.dk)

 

De færreste på Sydfyn kender endnu til Best of Svendborg-konceptet, men det gør butikschef Simon Styrup i Vinspecialisten, og han glæder sig til efteråret.

 

AF MICHAEL THORBJØRNSEN, redaktør Ugeavisen Svendborg

 

I de senere år har byer som Aarhus, København, Kolding og Odense fejret de respektive byers detailhandel, kultur- og erhvervsliv med prisen “Best of”. Nu kommer eventen også til Svendborg, hvor det er Ugeavisen Svendborg, der står bag Best of Svendborg 2018.

– Vi har med stor interesse fulgt den succes og opmærksomhed, “Best of” har fået i andre byer, og vi håber, at Svendborg vil tage godt imod initiativet, som gerne skal booste og sætte fokus på de mange fantastiske tilbud, vi har her i kommunen, fortæller Mogens Balle, salgschef på Ugeavisen Svendborg.

Best of Svendborg går ud på at fejre byens/kommunens bedste indenfor ni forskellige kategorier:

”Shopping til ham”

”Shopping til hende”

”Motion, fitness og velvære”

”Shopping til hjemmet”

”Spisesteder”

”Kultur & underholdning”

”Bedste service”

”Bedste erhverv”

”Årets entusiast”

Det er læserne, som i første omgang (i september) til konkurrencen indstiller butikker, restauranter og virksomheder, hvorefter en jury på fem personer læser alle indstillingerne igennem og finder fire nominerede i hver kategori, som går videre til “finalen”.

Når de nominerede bliver offentliggjort (i oktober) kan alle stemme på den butik, spisested, virksomhed eller håndværksmester, som de anser for at være den bedste i Svendborg Kommune. Priserne overrækkes ved et stort awardshow på Hotel Svendborg lørdag den 10. november, hvor alle de nominerede inviteres med.

– Det er altså Ugeavisen Svendborgs læsere, der suverænt indstiller kandidater til konkurrencen – og via afstemning suverænt beslutter, hvem der løber med statuetterne i de enkelte kategorier, forklarer Mogens Balle og tilføjer, at der her i avisen efter sommerferien kommer meget mere om konkurrencen, og hvad de enkelte kategorier dækker over.

– Vi er i fuld gang med at planlægge hele forløbet, og vi glæder os til for alvor at komme i gang medio august, siger salgschefen.

 

Byen skal op på dupperne

Mens “Best of” stadig er ukendt terræn for de fleste på Sydfyn, så har butikschef Simon Styrup, Vinspecialisten i Korsgade, allerede hørt en del til konceptet.

– Vinspecialisten er ejet af virksomheden HJ Hansen, som i mere end 100 år har haft vinhandel i Odense. Mine kolleger i Odense har to år i træk vundet prisen for “Bedste Service” i Best of Odense, og det er de – skulle jeg hilse at sige – ret stolte over, fordi det har givet forretningen meget positiv omtale. De har af samme grund vinderstatuetten stående ved indgangen, så det er noget af det første, kunderne ser, når de træder ind i butikken, fortæller Simon Styrup.

– Det har været en kæmpe skulderklap for HJ Hansen at vinde denne pris, da netop service er så vigtig i detailhandlen i dag – og især for specialbutikkerne. Som ansatte står vi ikke blot i butikken, vi er i butikken med vores faglige viden, gode råd og klar til at give vores kunder gode oplevelser. At dette også bliver bemærket og anerkendt af kunderne er da kun dejligt, for husk på, at i denne konkurrence er det kunderne, der er dommere, siger Simon Styrup, der glæder sig over, at “Best of” nu også kommer til Svendborg.

– Jeg har rent faktisk gået og håbet på, at konceptet kom til Svendborg, så det er herligt, at det nu sker. Det betyder jo, at vi alle skal op på dupperne, hvis vi vil gøre det godt i konkurrencen, og det kommer i sidste ende til at gave os alle, for hvis kunderne får gode oplevelser i byen, så kommer de jo gerne igen, pointerer Simon Styrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php