Prisfest med Sko & Torp, Hjalmer Larsen og Schou

16. august 2018

 

AF MICHAEL THORBJØRNSEN, redaktør Ugeavisen Svendborg

 

Best of Svendborg afsluttes med stort awardshow den 10. november – og du kan komme med til festen. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen og vær med til det store awardshow på Hotel Svendborg, sammen med Ugeavisen Svendborg og alle dem, der sikrer sig titlen som byens bedste, når de 9 priser skal overrækkes til vinderne.


Der er lagt op til en både spændende, hyggelig og musikalsk prisfest, når skuespilleren Jan Schou som konferencier guider publikum igennem et par festlige timer, hvor en lang række statuetter skal overrækkes. Statuetterne er i øvrigt lavet af kunstneren Per Buk.

Sko/Torp og Hjalmer Larsen står for en del af den musikalske underholdning, mens hyggepianisten Søren Okholm underholder gæsterne under spisningen – sydfynske fristelser er på menuen.
Billetterne til Best of Svendborg-prisfesten koster 298 kroner per styk og bliver i løbet af et par uger sat til salg. Det vil da blive offentliggjort, hvordan du kan købe billetter til showet, som alle de nominerede er inviteret med til.

Arrangementet starter klokken 18.00 og varer omkring to en halv time.

– Så der er masser af årsager til at dukke op. Men først og fremmest er man med til den fælles hyldest af vores by og alt det, den indeholder. Vi glæder os og håber at se mange læsere på Hotel Svendborg den 10. november, siger Mogens Balle, salgschef på Ugeavisen Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php